Åbent værksted i efterårsferien

Skab kreative og sjove mini-møbler i efterårsferien på Trapholt

Slip fantasien løs på Trapholt i efterårsferien og leg med alverdens spændende materialer, når vi åbner op for Åbent Værksted lørdag den 16. oktober, helt frem til og med søndag i uge 42. Her kan børn og deres familie, og andre kreative sjæle, skabe sjove og kreative mini-møbler inspireret af Verner Pantons farverige og sanselige univers.

Årets store særudstilling på Trapholt Verner Panton – Farver en ny verden inviterer til en designoplevelse i særklasse. Gå på opdagelse i Verner Pantons’ sanserige univers, hvor former og farver er i fokus. Find inspiration til at skabe de meste fantastiske farverige møbler i Åbent Værksted. I udstillingen er det muligt at opleve møbler man kan sidde i, ligge i, kravle op på eller ind i, måske hænger de på hovedet ned fra loftet. Og det hele i eksplosive farvespil.

I efterårsferien bliver det muligt at give kreativiteten frit spil, hvor børn og familier kan lade sig inspirere af Verner Pantons tanker om design og farver, og designe deres eget bevægelige møbel ud af farverigt pap og papir.

Det er gratis at deltage i Åbent Værksted, når entrébilletten er betalt. Børn og unge under 18 har fri entré til museet. Børn under 16 år skal være ifølge med en voksen.

Praktisk info

  • Foregår lørdag til søndag i uge 41- 42 (16.-24.okt)
  • Tidspunkt: kl. 11.00-15.00 alle dage
  • Det er gratis at deltage, når entréen til museet er betalt. Børn og unge under 18 har fri entré. Børn under 16 år skal være ifølge med en voksen.
  • Kræver ingen tilmelding
  • Foregår i Richard Mortensen salen

Læs mere her, om de andre aktiviteter Trapholt har for familier.