Covid-19 retningslinjer, coronapas og trygt besøg

Museet er åbent og alle kan føle sig trygge og nyde besøget.

For at vi kan sikre sikkerheden for dig og museets medarbejdere, har vi udarbejdet retningslinjer i overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes retningslinjer på området.

På Trapholt er det ikke muligt at bestille billet eller tidsreservation på forhånd. Vi har god plads og et godt flow af gæster i løbet af dagen.

Tryg færden på museet

Trapholt er et stort museum, der råder over mange kvadratmeter. Derfor er her god plads og vi sørger altid for, at der aldrig er flere besøgende end retningslinjerne foreskriver. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at tage kontakt til museets guider, der hjælper med at overholde retningslinjerne.

Coronapas

Museets gæster skal fremvise et coronapas til medarbejderne i indgangen enten på print eller som skærmbillede på mobiltelefon. Coronapasset skal dokumentere ét af følgende:

  • Et gennemført vaccinationsforløb mod covid-19, som kan være enten
    • 14 – 42 dage efter første dosis eller
    • efter anden dosis
  • En negativ covid-19-test (antigen som max. må være 72 timer gammel fra det tidspunkt, du blev testet eller PCR som max må være 96 timer gammel)
  • At du har været smittet med corona inden for de sidste 2 uger – 240 dage.

Du skal samtidig kunne fremvise ID (f.eks. pas, kørekort eller sundhedskort). Børn under 16 år er fritaget for ovenstående.

Hygiejne og håndsprit

Der er håndsprit til rådighed ved alle kontaktpunkter, og der er mulighed for at vaske hænder på museets toiletter.

Rengøring

Vi gør ekstra meget rent på Trapholt i denne tid. Kontaktflader, som udsættes for særlig hyppig berøring, rengøres flere gange i løbet af dagen.

Billetkøb

På Trapholt er det ikke muligt at bestille billet eller tidsreservation på forhånd. Vi har god plads og et godt flow af gæster i løbet af dagen.

Når du ankommer opfordrer vi til at have coronapasset klar, inden du går ind på museet. Vi anbefaler køb af entrébillet med betalingskort eller mobilepay, så vi undgår kontanter.

Er I flere sammen, opfordrer vi til, at kun én person står i kø ved billetsalget.

Café Gustav Lind Trapholt

Gustav Lind Trapholt er vores helt nyåbnede spisested, hvor du får serveret dejlig mad bestående af lokale råvarer med fokus på bæredygtighed og økologi. Book gerne bord før dit cafébesøg her.

 

Grupper på 10+ personer

For at vi kan have fuld kontrol over antallet af gæster, så vi kan sikre, at vi ikke overstiger det maximale antal personer, skal vi bede grupper på 10+ personer melde deres ankomst på forhånd via denne side. På den måde sikrer vi, at der både er plads til jer når I kommer og at antallet for besøgende ikke overskrider anbefalingerne.

Når I ankommer til museet, vil vi bede jer om kun at sende en enkel person ind til billetsalget for at melde ankomst og købe entrébilletter.

Generel opfordring

Som gæst på Trapholt beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger:

• Bliv hjemme, hvis du har symptomer på COVID-19. Det gælder også milde symptomer
• Vask dine hænder ofte – eller brug håndsprit
• Host i et papirlommetørklæde eller i ærmet. Vask eller afsprit hænder bagefter
• Hold mindst 1 meters afstand til andre gæster og til museets medarbejdere
• Hold mindst 2 meters afstand i situationer, hvor der kan være øget risiko for dråbesmitte, eller hvis du er nærheden af personer, der skal tages særligt hensyn til
• Undgå håndtryk og kram
• Bed andre tage hensyn

Læs mere på www.coronasmitte.dk

Er du turist i Danmark?
Læs mere på covidtravelrules.dk

Vi glæder os til at byde velkommen på Trapholt – i trygge rammer!