FORMIDLINGSPRAKTIKANT

FORMIDLINGSPRAKTIKANT

På Trapholt søger vi en praktikant til vores formidlingsafdeling, som har lyst til at indgå i museets daglige arbejde med formidling til børn og unge. Praktikken er ulønnet, og skal derfor kunne indgå som led i din uddannelse i løbet af foråret 2024.

Som praktikant på Trapholt kommer du til at indgå i museets formidlings team. Du får indblik i museet som kulturorganisation, og i de opgaver der forefindes i forbindelse med formidling, udstilling og forskning. Dine opgaver som praktikant vil være at assistere i forbindelse med omvisninger, workshops, tilrettelæggelse af omvisninger og workshops, opsætning af udstillinger mm.

Vi kan tilbyde vejledning og sparring i forbindelse med din praktik, og forløbet tilrettelægges med dig som praktikant.

Er du nysgerrig og har du mod på både faglige og personlige udfordringer? Er du initiativrig og selvstændig, med kendskab til kunst og design, og brænder du for formidling til børn og unge, særligt med fokus på kreativitet og nærvær, så er det garanteret dig vi søger!

Ansøgning om praktikplads (motiveret ansøgning samt CV) sendes til Formidlingsansvarlig Karen Bech på e-mail kbj@trapholt.dk.

Omfanget af det enkelte praktikforløb aftales med Karen Bech.