Besøg Trapholt COVID-19

For at alle kan være trygge og nyde besøget og vi kan sikre sikkerheden for dig og museets medarbejdere, har vi udarbejdet retningslinjer i overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes anbefalinger på området:

Billetkøb

Det kun nødvendigt at booke billetter på forhånd fredag formiddag i tidsrummet 10-12, hvor der er Fredelig Fredag. Læs mere om Fredelig Fredag her. Det er ikke nødvendigt at booke billet i museets øvrige åbningstid.

Når I ankommer til museet opfordrer vi til at købe entrébillet med betalingskort eller mobilepay, så vi undgår kontanter.

Er I flere sammen, opfordrer vi til at kun én person står i kø ved billetsalget. Der er opsat afskærmning ved kasserne.

Færden på museet

Trapholt er et stort museum og råder over mange kvadratmeter. Derfor er der god plads og vi sørger for, at der aldrig er flere besøgende end retningslinjerne foreskriver. Der er opsat afstandsmarkeringer, hvor der kan opstå kø, og ved alle udstillingssale er der information om, hvor mange personer, der må være ad gangen. Hold øje med antallet af personer i de enkelte sale, og gå ikke ind, før der er plads. Er du i tvivl, tag kontakt til museets guider, der hjælper med at overholde retningslinjerne.

Hygiejne
Der er håndsprit til rådighed ved alle kontaktpunkter samt mulighed for håndvask på museets toiletter.

Rengøring
Vi gør ekstra meget rent på Trapholt i denne tid. Kontaktflader, som udsættes for særlig hyppig berøring, rengøres flere gange i løbet af dagen.

Café Trapholt

Book bord i cafeen på på tlf. 75522231

Grupper

For at vi kan have fuld kontrol over antallet af gæster, så vi kan sikre, at vi ikke overstiger det maximale antal personer, skal vi bede grupper på 10+ personer melde deres ankomst på forhånd via denne side. På den måde sikrer vi, både at der er plads til jer når I kommer og at antallet for besøgende ikke overskrider anbefalingerne.

Ved ankomst på museet, send venligst kun en enkel person ind til billetsalget for at melde ankomst og købe entrébilletter. Vær opmærksom på, at fredage kl. 10-12 er der ikke adgang for grupper på 10+ personer.

Fredelig Fredag

Hver fredag kl. 10-12 er der Fredelig Fredag på museet. I dette tidsrum kan du regne med, at der maximalt er 200 personer på museet og ingen større grupper og omvisninger. Med andre ord, kan du her nyde udstillingerne i ekstra trygge og rolige rammer. Du kan sikre dig adgang i dette tidsinterval ved at booke adgang her betale entré ved ankomst

Udstillingerne

Enkelte værker i udstillingerne er justeret så vi sikrer høj hygiejne. Ved flere værker er der opsat ekstra håndsprit og plasthandsker.

Generel opfordring

Som gæst på Trapholt beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger:

• Bliv hjemme, hvis du har symptomer på COVID-19. Det gælder også milde symptomer
• Vask dine hænder ofte – eller brug håndsprit
• Host i et papirlommetørklæde eller i ærmet. Vask eller afsprit hænder bagefter
• Hold mindst 1 meters afstand til andre gæster og til museets medarbejdere
• Hold mindst 2 meters afstand i situationer, hvor der kan være øget risiko for dråbesmitte, eller hvis du er nærheden af personer, der skal tages særligt hensyn til.
• Undgå håndtryk og kram
• Bed andre tage hensyn

Læs mere på coronasmitte.dk

Vi glæder os til at byde velkommen på Trapholt!

 

 

+
Klub Trapholt - for dig der vil støtte museet
Hvis du har lyst og mulighed for at støtte Trapholt, kan du blive medlem af Klub Trapholt og blive del af et fællesskab med interesse for design og kunst
Klub Trapholt