Tryg på Trapholt COVID-19

På Trapholt skal alle kunne føle sig trygge og nyde besøget på museet.

For at vi kan sikre sikkerheden for dig og museets medarbejdere, har vi udarbejdet retningslinjer i overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes retningslinjer på området.

Tryg færden på museet

Trapholt er et stort museum, der råder over mange kvadratmeter. Derfor er her god plads og vi sørger altid for, at der aldrig er flere besøgende end retningslinjerne foreskriver. Der er opsat afstandsmarkeringer, hvor der kan opstå kø, og ved alle udstillingssale er der information om, hvor mange personer, der må være ad gangen. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at tage kontakt til museets guider, der hjælper med at overholde retningslinjerne.

Mundbind
Fra torsdag den 29. oktober skal alle gæster bære mundbind eller visir, når de færdes på museet. I caféen kan mundbindet dog tages af når man sidder ved bordet.

Hygiejne og håndsprit
Der er håndsprit til rådighed ved alle kontaktpunkter, og der er mulighed for at vaske hænder på museets toiletter.

Rengøring
Vi gør ekstra meget rent på Trapholt i denne tid. Kontaktflader, som udsættes for særlig hyppig berøring, rengøres flere gange i løbet af dagen.

Billetkøb

Det er kun nødvendigt at booke billetter på forhånd fredag formiddag i tidsrummet 10-12, hvor der er Fredelig Fredag. Det er ikke nødvendigt at booke billet i museets øvrige åbningstid.

Når du ankommer til museet opfordrer vi til at købe entrébillet med betalingskort eller mobilepay, så vi undgår kontanter.

Er I flere sammen, opfordrer vi til, at kun én person står i kø ved billetsalget. Der er opsat afskærmning ved kasserne.

Café Gustav Lind Trapholt

Hvis du vil sikre dig, at der er et ledigt bord, når sulten melder sig, kan du booke bord hos Gustav Lind Trapholt her.

Gustav Lind Trapholt er vores helt nyåbnede spisested, hvor du får serveret dejlig mad bestående af lokale råvarer med fokus på bæredygtighed og økologi.

Husk at bruge mundbind, hvis du skal besøge Gustav Lind Trapholt, men mundbindet kan tages af når du sidder ved bordet.

Grupper på 10+ personer

For at vi kan have fuld kontrol over antallet af gæster, så vi kan sikre, at vi ikke overstiger det maximale antal personer, skal vi bede grupper på 10+ personer melde deres ankomst på forhånd via denne side. På den måde sikrer vi, at der både er plads til jer når I kommer og at antallet for besøgende ikke overskrider anbefalingerne.

Når I ankommer til museet, vil vi bede jer om kun at sende en enkel person ind til billetsalget for at melde ankomst og købe entrébilletter. Vær opmærksom på, at fredage kl. 10-12 er der ikke adgang for grupper på 10+ personer.

Fredelig Fredag

Hver fredag kl. 10-12 (fredag den 18/12/20 undtaget pga. fernisering) er der Fredelig Fredag på museet. I dette tidsrum kan du regne med, at der maximalt er 200 personer på museet og ingen større grupper og omvisninger. Med andre ord, kan du her nyde udstillingerne i ekstra trygge og rolige rammer. Du kan sikre dig adgang i dette tidsinterval ved at booke adgang her og betale entré ved ankomst.

 

Generel opfordring

Som gæst på Trapholt beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger:

• Bliv hjemme, hvis du har symptomer på COVID-19. Det gælder også milde symptomer
• Vask dine hænder ofte – eller brug håndsprit
• Host i et papirlommetørklæde eller i ærmet. Vask eller afsprit hænder bagefter
• Hold mindst 1 meters afstand til andre gæster og til museets medarbejdere
• Hold mindst 2 meters afstand i situationer, hvor der kan være øget risiko for dråbesmitte, eller hvis du er nærheden af personer, der skal tages særligt hensyn til
• Undgå håndtryk og kram
• Bed andre tage hensyn
• Brug mundbind fra den 29. oktober

Læs mere på www.coronasmitte.dk

Vi glæder os til at byde velkommen på Trapholt – i trygge rammer!

 

 

+
Årets julegaveidé
Giv et gavekort til designelskeren, den kunstinteresserede, den kulturelle, den nysgerrige, den sociale… Trapholt er for de mange. Gavekortet kan både bruges til museet, i designbutikken og i vores nyåbnede café.
Køb gavekort