Kommunikationspraktikant til foråret 2022

Er du vild med kunst, design og events? Har du ild i tastaturet, flair for SoMe og klar til at springe til, hvor der er brug for dig?

Trapholt søger en praktikant til kommunikations- og eventteamet i forårssemestret 2022, som har lyst til at blive af museets kommunikationsarbejde med udstillinger, aktiviteter og events.

Kan du se dig selv…

… skrive og redigere tekster til bl.a. nyhedsbreve og hjemmeside?
… lave historier og tage billeder/video til Facebook, Instagram og LinkedIn?
… læse korrektur og løfte tekster, som andre har skrevet?
… markedsføre events og aktiviteter?
… være med til at afvikle store og små events?
… og give en hånd med til alt det, der lige pludselig opstår?

Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Kan du beskrives sådan her?

Dit hjerte banker for kunst og design, og du synes generelt, at alle burde gå på museum. Du har et fast greb om sprog, stil og medier, og din indre Pippi giver dig masser af gå-på-mod til nye opgaver.

Du er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, journalistik, formidling eller lignende, og du er på udkig efter et godt sted at komme i praktik i mindst 3 måneder.

Vi regner også med, at

  • du er ambitiøs, struktureret og kan bevare overblikket over flere opgaver
  • du har respekt for deadlines og dribler dine opgaver i mål til tiden
  • du skriver fejlfrit dansk
  • du har øje for gode billeder og videoer til de sociale medier, og du er optaget af nye tendenser og visuelle udtryk

Det får du hos Trapholt

Et praktikforløb på Trapholt giver dig mulighed for at blive en integreret del af museets arbejde og udvikling. Du kommer til at indgå i et dynamisk miljø, hvor du får ansvar og indflydelse og du vil hurtigt få dine egne opgaver. Ud over kommunikationsteamet bliver du del af et hyggeligt miljø sammen med museets andre praktikanter – og selvfølgelig også sammen med museets medarbejdere.

Praktikperioden vil løbe i forårssemesteret 2022 med 37 timer ugentligt i minimum 3 måneder – optimalt med start i begyndelsen af februar 2022. Den præcise tidsperiode bestemmes efter aftale, og vi er fleksible i forhold til dit studie. Praktikperioden er ulønnet, men vi dækker udgifter til transport.

Ansøgning og kontakt

Send en kort ansøgning og CV. Vi holder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Bettina Aude Parastar e: beap@trapholt.dk t: 2974 1820.