Ansøgning til julemarked 2021

Julemarkedet er tilbage! Efter et års coronapause ser vi igen frem mod årets julemarked på Trapholt – og vi glæder os!

Trapholts julemarked afholdes 27-28. november 2021 kl. 10.00-17.00 i Trapholts udstillingssale.

Visionen bag markedet er at vise, hvad der sker på den danske kunsthåndværkerscene lige nu. For Trapholt er markedet en udstilling på lige fod med museets øvrige udstillinger med kunsthåndværk og design. Markedets besøgende skal opleve kunsthåndværk og design af højeste kvalitet, samtidig med, at de har mulighed for en direkte og personlig samtale med dig om varens tilblivelse og beskaffenhed. Derfor forventer vi også, at du selv er tilstede.

Markedet vil traditionen tro foregå i museets sale. Der vil også være musik og aktiviteter for børn. Vi glæder os også til lørdag aften, hvor der er middag for alle udstillere i museets café Gustav Lind, der serverer dejlig mad med fokus på det bæredygtige, det grønne og naturligvis økologi.

 

Ansøgningsfristen var mandag 13. september kl. 10. Du får svar på ansøgningen i uge 40.

 

Hvem kan ansøge?

Alle kunsthåndværkere og designere er meget velkomne til at ansøge. Kravet er, at du selv producerer dine produkter.
Markedet har i år plads til 50 kunsthåndværkere og designere. Deltagerne kurateres af Trapholts kunstfaglige medarbejdere.

Deltagergebyr

Prisen for deltagelse er 1.600 kr. Prisen inkluderer stand (inkl. et bord og en stol), kaffe/te, vand, frugt og eftermiddagskage til udstilleren og markedsføring af markedet. Der kan tilkøbes frokost begge dage samt frokost, kaffe/te, vand, frugt og eftermiddagskage til medhjælpere.

Det med småt

Læs betingelserne for at deltage inden du går i gang med at udfylde ansøgningsformularen. Så får du indtryk af de overordnede rammer om markedet. Betingelserne finder du her.

Har du spørgsmål?

Skriv til os på marked@trapholt.dk.