Ledige stillinger

Trapholt søger formidlingspraktikant og kommunikationspraktikant (besat)

Formidlingspraktikant

På Trapholt søger vi en praktikant til vores formidlingsafdeling, som har lyst til at indgå i museets daglige arbejde med formidling til børn og unge. Praktikken er ulønnet og skal derfor kunne indgå som led i din uddannelse i løbet af efteråret 2021.

Som praktikant på Trapholt kommer du til at indgå i museets formidlingsteam. Du får indblik i museet som kulturorganisation, og i de opgaver der forefindes i forbindelse med formidling, udstilling og forskning. Dine opgaver som praktikant vil være at assistere i forbindelse med omvisninger, workshops, tilrettelæggelse af omvisninger og workshops, opsætning af udstillinger m.m.

Vi kan tilbyde vejledning og sparring i forbindelse med din praktik, og forløbet og omfanget tilrettelægges med dig som praktikant.

Er du nysgerrig og har du mod på både faglige og personlige udfordringer? Er du initiativrig og selvstændig, har kendskab til kunst og design, og brænder du for formidling til børn og unge, særligt med fokus på kreativitet og nærvær, så er det garanteret dig vi søger!

Send en motiveret ansøgning om dig selv samt CV til formidlingsansvarlig, Karen Bech på e-mail kbj@trapholt.dk. Vi holder samtaler løbende.

Kommunikationspraktikant (besat)

Kunne du tænke dig at blive del af Trapholts kommunikations- og eventteam? Vi søger en praktikant til efterårssemestret 2021.

Som praktikant i afdelingen bliver du en del af det daglige arbejde med udstillinger, aktiviteter og events, og kommer blandt andet til at arbejde med følgende opgaver:

  • Skrive og redigere tekster til bl.a. nyhedsbrev, hjemmeside mm.
  • Lave historier og tage billeder/ video til Facebook, Instagram og LinkedIn
  • Læse korrektur og omskrive/forbedre tekster, som andre har skrevet
  • Markedsføring og afvikling af events og aktiviteter

Studerende med gode kommunikative evner, gå-på-mod og interesse for kunst og design

Vi søger en studerende på en videregående uddannelse inden for kommunikation, journalistik, formidling el. lign.

  • Du er ambitiøs, struktureret og kan bevare overblikket over flere opgaver på én gang og er i stand til at føre alle opgaverne i mål til tiden.
  • Du har en skarp pen og skriver et fejlfrit dansk.
  • Du er åben over for nye opgaver og udfordringer og ikke bange for at tage ansvar eller springe med begge ben ud i noget ukendt.
  • Har interesse for og erfaring med sociale medier og har øje for motiver til Instagram, videoer, visuelle udtryk og nye tendenser.

Et praktikforløb på Trapholt giver dig mulighed for at blive en integreret del af museets daglige arbejde og udvikling. Du kommer til at indgå i et dynamisk miljø, hvor du får et reelt ansvar og indflydelse.

Tidspunkt for praktikperioden

Praktikperioden vil løbe i efterårssemesteret 2021 med 37 timer ugentligt i minimum 3 måneder – optimalt med start i begyndelsen af september 2021. Den præcise tidsperiode bestemmes efter aftale, og vi er fleksible i forhold til dit studie. Praktikperioden er ulønnet, men vi dækker udgifter til transport.

Ansøgning og kontakt

Send en kort ansøgning og CV til kommunikationschef Bettina Aude Parastar e: beap@trapholt.dk t: 2974 1820. Vi holder samtaler løbende.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger.

Ønsker du at søge en uopfordret stilling, en praktikplads, et fleksjob, et studiejob el.lign. skal du sende en e-mail til administrationschef Ulla Hygum på ullhy@trapholt.dk.