Ledige stillinger

Ledige stillinger

Trapholt søger weekend- og ferieafløser

Vi har travlt på Trapholt og søger derfor en frisk butiksmedhjælper til Designbutikken med tiltrædelse gerne 1. august 2022. Stillingen er timelønnet med arbejde fast hver anden weekend, samt afløsning i ferier og helligdage.

  • Du er åben, udadvendt og serviceminded, så du kan yde en ekstraordinær service over for vores mange besøgende.
  • Har du erfaring med salg af enten mode, design, bøger, smykker eller brugskunst er det et plus.
  • Erfaring med direkte salg til kunder og sans for tidens trend prioriteres højt.
  • Du ser det som en udfordring, at der ofte er travlt med mange besøgende og du kan holde hovedet koldt ved et højt aktivitetsniveau.
  • Vi forventer at du har interesse i at tage ekstra vagter i forbindelse med arrangementer uden for museets normale åbningstid.
  • Vi forventer, at du kan engelsk og gerne tysk på samtaleniveau.

Salg og service er omdrejningspunktet for Trapholts Designbutik og du skal medvirker til at Trapholt udfylder sin rolle som museum for moderne billedkunst, kunsthåndværk, design og møbeldesign. Ethvert besøg begynder i designbutikken, da denne også har entré- og billet funktion. Her byder vi alle besøgende velkommen og du skal være med til at skabe den rigtige stemning fra besøgets start.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst inden for KL-området.

Send en kort ansøgning

Send en kort ansøgning med relevante bilag til butikschef Anja Mølgaard Hansen, enten pr. brev til Trapholt, Æblehaven 23, 6000 Kolding mrk. Butiksassistent, eller via e-mail til amh@trapholt.dk. Vi indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål? 

Du er velkommen til at kontakte Anja Mølgaard Hansen, på telefon 20 36 45 75 el. 21 73 79 33, hvis du har spørgsmål til stillingen.


Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger.

Ønsker du at søge en uopfordret stilling, en praktikplads, et fleksjob, et studiejob el.lign. skal du sende en e-mail til administrationschef Ulla Hygum på ullhy@trapholt.dk.