Pinsemarked – Aflyst 2020

TRAPHOLT PINSEMARKED 2020 AFLYSES

Regeringens forbud mod store arrangementer skal naturligvis følges og vi må derfor aflyse årets pinsemarked. Det er til stor ærgrelse for udstillerne, for jer og for os, men vi lover at komme stærkt tilbage næste år.

 

Trapholt Pinsemarked

Pinsemarkedet på Trapholt er noget ganske særligt. Søndag og mandag i pinsen sætter vi et stort telt op i parken med boder, hvor nogle af Danmarks dygtigste kunsthåndværkere og designere præsenterer og sælger deres smukke værker. Traditionen tro er der fri entré hele weekenden til markedet, cafeen og designbutikken. Der er pinserabat på 50% på entreen til museet.

Begge dage vil der være mulighed for at opleve de smukker boder eller hygge sig i vores kreative workshop. Husk kontanter eller Mobile Pay – det er ikke mange udstillere, der har en dankort-terminal med.

Caféen serverer naturligvis lækker brunch begge dage kl. 10.00 og 12.00. Bordreservation anbefales! I parken griller vi pølser med enten kartoffelsalat eller brød til. Kontakt caféen på tlf. 7552 2231.

Trapholt Malernes forårsfernisering

I forbindelse med pinsemarkedet afholder Trapholt Malerne, som ledes af billedkunstner Ken Denning, forårsfernisering i Trappergården. Der vil være fri adgang til Trappergården under pinsemarkedet, så forårsferniseringen kan nydes af så mange som muligt.