PINSEMARKED

Med omkring 60 deltagende kunsthåndværkere og designere bliver dette års pinsemarked på Trapholt det hidtil største.

Det er kunsthåndværkere og designere i særklasse fra både Danmark, Sverige og Tyskland, som præsenterer og sælger deres kreationer på årets pinsemarked i Trapholts park. Markedet er rigt på mange discipliner: keramik, smykker, tekstil, glas, læder, flet, træ, papir og uld.

Ideen med Trapholts pinsemarked, der i en årrække har tiltrukket besøgende langvejs fra, er at skabe en udstilling på lige fod med museets øvrige udstillinger med kunsthåndværk og design. De besøgende får en oplevelse af noget af det fremmeste kunsthåndværk og design og har så samtidig mulighed for at møde de udøvende.

Udstillerne er særligt udvalgte og har alle et kvalitetsstempel ved at være medlem af Danske Kunsthåndværkere og Designere, foreningen for professionelle og skabende.

Pinsemarkedet er åbent søndag 4. og mandag 5. juni kl. 10-17. Gæster kan også besøge caféen og designbutikken, og både søndag og mandag er der halv pris på indgangen til museets udstillinger. Netop nu kan man for eksempel se udstillingerne: Anklaget – kunst og design i retten, hvor man selv kan vurdere, hvor tæt på originalt design kopierne kommer, Instant Icon om designstole, der bliver mediedarlings og særudstillingen Think Bigger med en stor serie helfigurmalerier af Michael Kvium.

Navnene på alle pinsemarkedets udstillere findes her