Trapholt 10: Arne Jacobsens internationale mesterværker

Højtprofilerede projekter i udlandet kendetegner de sidste 13 år af Arne Jacobsens karriere.  Se med når formidler Karen Bech fortæller om nogle af projekterne i udlandet og de unikke møbeldesigns der blev designet dertil – heriblandt møblerne til St Catherine’s College i Oxford.

I Trapholt 10 tager vi dig med på en 10 minutters museumstur hjemmefra. Vi præsenterer dig for et udvalgt designobjekt eller kunstværk og du får fortællingen om det.

Trapholt 10 er gratis og foregår online via Zoom, som du nemt tilgår via mobil, tablet eller computer.

Deltag ved at klikke her 
Tirsdag den 22.06.21 kl. 10.00

Meeting ID: 880 1525 6853
Pass code: 860716

Guide til Zoom

På mobil/IPad
Hent inden arrangementet appen ‘ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play.
Klik på ovenstående link når arrangementet går i gang og det vil åbne automatisk.

Virker dette ikke? Åben Zoom appen på din telefon eller iPad, tryk på knappen ‘Join a meeting’ og skriv tallene: 880 1525 6853
Den vil nu bede om en kode (Meeting Passcode), som er: 860716

På computer
Klik på linket. Herefter åbner din browser, og spørger om du vil deltage via den installerede app eller via din browser.
Ønsker du at downloade programmet på din computer, skal du klikke på ’Download & run Zoom’. Ønsker du ikke at downloade programmet, klik på ’join from your browser’

Du bestemmer selv om du vil have kamera på eller ej, men vi anbefaler kamera, så vi kan se hinanden. Tryk på ”speaker view” oppe i højre hjørne, så er skærmbilledet bedst på pc. På mobil/iPad swiper du mellem skærmvisninger. Tag gerne hovedtelefoner på for den bedste lyd.

Du kan finde videoerne her: https://trapholt.dk/videoer-fra-virtuelle-arrangementer/