Trapholt Pinsemarked 2023

Trapholt Parken danner rammen om det traditionsrige pinsemarked på Trapholt, der igen slår teltdørene op.

Med det største marked for kunsthåndværk og design uden for København byder Trapholt Pinsemarked på godt 50 kunsthåndværkere og designere. De særligt udvalgte udstillere arbejder med træ, papir, glas, keramik, smykker, tekstil, læder og mere endnu.

Kom og bliv inspireret, hør om processen bag af kunsthåndværkeren selv og køb de helt særlige produkter med hjem.

Oplev også levende musik under åben himmel og stil sult og tørst hos Café Gustav Lind med udsigt over Kolding Fjord.

Markedet er åbent søndag og mandag den 28. og 29. maj kl. 10-17. Fri entré til markedet

 

Praktisk information

Mad og drikke

Café Gustav Lind tænder op for grillen på terrassen og du kan nyde en grillet sandwich eller østers med et glas champagne eller rosé til – det hele med udsigt over Kolding Fjord.
Besøger du museet kan du også få serveret mad, kaffe og kage indendørs. Der kan også nydes en lækker brunch. Det kræver forhåndsreservering. Book bord her.
Du er også velkommen til at tage din egen madkurv og tæppe med og slå dig ned på græsset.

Parkering og trafik

Trapholts parkeringsplads kan rumme mange biler, men har ikke plads til alle, der besøger markedet. Det er muligt at benytte Lyshøjskolens parkeringsplads og pladsen til højre for Lagkagehuset.
Obs. På grund af vejarbejde på Lyshøj Allé (mellem Fjordvej og Skolebakken) kan der opstå langsom trafik på strækning. For at undgå dette, er det muligt at køre gennem Nr. Bjert via Nr. Bjert vej.


Betaling

Der er fri entré til markedet, men bliver du fristet og vil købe noget med hjem, er det en god idé at hente MobilePay-appen ned på din telefon, da ikke alle udstillere tager mod dankort og kontanter.

Der kan som altid betales med dankort, kontanter og mobilepay i Trapholts designbutik og i caféen.

 

Besøg også gerne museet

Museet er åbent begge dage kl. 10-17. Der er i anledning af pinsemarkedet reduceret entré til museet : 65 kr. (børn under 18 gratis entré)

Læs om de aktuelle udstillinger her.