Trine Boesen

Under titlen ONE WORK fokuserer Trapholt på ét markant værk fra museets samling.

Night Vision er skabt særligt til Trapholt og til Kolding. Med afsæt i animationsfilmen opstår motivet til maleriet, der består af elementer inspireret af Kolding by og opland. Elementerne sættes ind i Trine Boesens særlige univers, der er en overvældende ophobning af ting, tegn, bevægelse og strømme i en vægtløs og balanceret komposition. Almindeligvis uforenelige elementer forenes i det samme rum, hvor alle vante størrelsesforhold er ophævet, og nye betydninger opstår.
Night Vision er et hovedværk af Trine Boesen, og består af en kombination af oliemaleri og animationsfilm. Lydsiden understreger bevægelser i motivet for film og maleri, der tilsammen skaber en følelse af, at gå i opløsning. Med afsæt i lys og mørke refererer titlen til et utopisk nattesyn af Kolding by.
Trine Boesens værker er rundet af en billedkultur, hvor billeder er tilgængelige i overflod, og hvor det nærmest er umuligt ikke dagligt at blive suget ind i deres malstrøm. Hendes motiviske overflod signalerer billedernes dominans i vores kultur; som en drøm om en anden virkelighed.