KUNST- OG DESIGNFAGLIG PRAKTIKANT

Vi har fundet en praktikant til efterårssemestret 2024. 

KUNST- OG DESIGNFAGLIG PRAKTIKANT

Til vores kunst- og designfaglige team søger vi en engageret praktikant der vil lære at omforme sin viden til museal praksis med afsæt i Museumslovens fem søjler over forskning, indsamling, registrering, formidling og bevaring.

Dine arbejdsopgaver

Trapholt museum for moderne kunst og design tilbyder et lærerigt praktikophold i efterårssemesteret 2024. Du vil få mulighed for at prøve kræfter med opsætning/nedtagning af udstillinger, samlingsvaretagelse, registrering af kunstværker, tekstforfatning mv.

Dine kompetencer

Vi søger en praktikant fra kunsthistorie, design eller de æstetiske fag, der er nysgerrig og har mod på både faglige og personlige udfordringer, som er initiativrig og selvstændig – og som brænder for kunst og design. Trapholts samling spænder over kunst, kunsthåndværk og design fra år 1900 til i dag, og det er ofte i krydsfeltet mellem de forskellige discipliner, at Trapholts udstillinger og museale arbejder tager sit afsæt.

Send en ansøgning

Trapholt ser gerne, at praktikken er et længere forløb og derfor aftales omfanget nærmere med museets inspektører. Send en kort ansøgning med CV, i én samlet pdf til: katmo@trapholt.dk

 

Katrine Stenum Poulsen
Museumsinspektør

katmo@trapholt.dk