Projekter

Borgerinddragende projekter

TINGSTED – et værk skabes i fællesskab

I samarbejde med designer Rasmus Bækkel Fex inviterer Trapholt alle trædrejere med i et stort kunstnerisk projekt. Sammen skal vi skabe ét enormt værk TINGSTED.

Ideen med TINGSTED er, at flere hundrede trædrejere bidrager med hver deres unikke drejede del og dermed bliver en del af en stor fortælling i det samlede værk TINGSTED, der udstilles på Trapholt fra januar 2020.
Læs mere her

Tidligere brugerinddragende projekter MASKERNES MONUMENT (2015), og WASTE TIME (2016), hvor også brugerne var en del af skabelsen af et kunstværk.

 

Kunst og trivsel

Kultur i arbejde

Trapholt har gennem flere år afsøgt forbindelsen mellem kunst og trivsel gennem store projekter såsom Kunst og trivsel (2013-14) og Kunst, trivsel og fastholdelse i 2017.

I efteråret 2018 har Trapholt i et samarbejde mellem jobcenteret, Trapholt, biblioteket og musikskolen og en følgeforsker fra Aarhus Universitet har Kolding Kommune igangsat projektet Kultur i arbejde. Projektet skal sætte fokus på en kvalificeret indsats for fremtiden til sygemeldte borgere via elementer fra kulturens verden.
Læs mere her

 

Tidligere projekter