Markeder

Hvert år afholder Trapholt to markeder. De præsenterer nyt dansk kunsthåndværk og design inden for tekstil, keramik, grafik, glas, smykkedesign og meget andet.

 

Julemarked

Julemarkedet på Trapholt er noget ganske særligt. Den første weekend i advent åbner museet dørene for nogle af Danmarks dygtigste kunsthåndværkere og designere. I år finder julemarkedet sted 2-3. december.

Ansøgningsfristen for udstillere til julemarkedet 2023 er ovre.

Ønsker du at komme på vores invitationsliste som udstiller til jule- og pinsemarkedet, hvor vi sender information om, når vi åbner op for ansøgning til vores markedet, kan du tilmelde dig via formularen nederst på siden. Vi åbner for ansøgninger til julemarkedet ca. fire måneder inden markedet. Det er kun muligt at ansøge via vores ansøgningsformular.

 

Pinsemarked

Trapholt Parken danner rammen om det traditionsrige pinsemarked på Trapholt, der hvert år slår teltdørene op pinsedag og 2. pinsedag. Trapholt Pinsemarked 2024 finder sted 19-20. maj.

De særligt udvalgte kunsthåndværkere og designere udstiller og sælger deres produkter i træ, papir, glas, keramik, smykker, tekstil, læder og mere endnu.

Kom og bliv inspireret, hør om processen bag af kunsthåndværkeren selv og køb de helt særlige produkter med hjem.

Oplev også levende musik under åben himmel og stil sult og tørst hos Café Gustav Lind med udsigt over Kolding Fjord.

 

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.