Markeder

Hvert år afholder Trapholt to markeder: julemarked og pinsemarked. De præsenterer nyt dansk kunsthåndværk og design inden for tekstil, keramik, grafik, glas, smykkedesign og meget andet.

 

Julemarked

Julemarkedet på Trapholt er noget ganske særligt. Den første weekend i advent åbner museet dørene for nogle af Danmarks dygtigste kunsthåndværkere og designere. I år finder julemarkedet sted 30. november og 1. december 2024. Se, mærk og oplev en bred vifte af udtryk, materialer, stil, traditioner og design fra landets kunsthåndværkere og designere – og få en snak om, hvordan produkterne er blevet til.

Og allerede fra museets hovedindgang kan julestemningen mærkes. Start eller slut din markedsdag med en juleudgave af godt håndværk, råvarer med sjæl og smagsprøver på jul for feinschmeckere i teltet – og lun dig med velskænket gløgg og knas.

Vil du med som udstiller? Se mere information om, hvordan du kommer med på julemarkedet for kunsthåndværk og design eller som del af julemarkedets udendørs julemiljø. Der er ansøgningsfrist 11. september 2024.

 

Pinsemarked

Trapholt Parken danner rammen om det traditionsrige pinsemarked på Trapholt, der hvert år slår teltdørene op pinsedag og 2. pinsedag.

De særligt udvalgte kunsthåndværkere og designere udstiller og sælger deres produkter i træ, papir, glas, keramik, smykker, tekstil, læder og mere endnu.

Kom og bliv inspireret, hør om processen bag af kunsthåndværkeren selv og køb de helt særlige produkter med hjem. Oplev også levende musik under åben himmel og stil sult og tørst hos Café Gustav Lind med udsigt over Kolding Fjord.

 

Få direkte besked, når der åbnes ansøgning til markederne

Ønsker du at komme på vores invitationsliste som udstiller til jule- og pinsemarkedet, hvor vi sender information om, når vi åbner op for ansøgning til vores markedet, kan du tilmelde dig via formularen nederst på siden. Vi åbner for ansøgninger til julemarkedet ca. fire måneder inden markedet. Det er kun muligt at ansøge via vores ansøgningsformular.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.