Markeder

Pinsemarked

Hvert år afholder Trapholt to markeder. Pinsemarkedet afholdes i pinsedagene, hvor der opstilles et stort telt i Trapholtparken, hvor 55 designere og kunstnere udstiller og sælger deres unikke produkter.

Markederne på Trapholt præsenterer nyt dansk kunsthåndværk og design inden for tekstil, keramik, grafik, glas, smykkedesign og meget andet.

Pinsemarkedet afholdes i 2020 den 31. maj og 01. juni

Der var ansøgningsfrist til pinsemarkedet 2020 den 08. marts.

Julemarked

Julemarkedet på Trapholt er noget ganske særligt. Den første weekend i advent 28. og 29. november 2020  åbner museet op med nogle af Danmarks dygtigste kunsthåndværkere og designere.Traditionen tro er der en hyggelig workshop for børn og voksne, samt mange andre tilbud, der sikrer den helt rette julestemning for hele familien.

Der vil begge dage være aktiviteter og julemusik rundt på museet.

 

Interesseret i at udstille?

Hvert år åbner Trapholt op for ansøgninger til markederne ca. et halvt år inden markedet. Der er åbnet op for ansøgninger til pinsemarkedet 2020. Det er kun muligt at ansøge via vores ansøgningsformular. Der åbnes op for ansøgning til julemarkedet sidst i august 2020.

Ønsker du at komme på vores invitationsliste til jule- og pinsemarkedet, hvor vi sender information om, når vi åbner op for ansøgning til vores markedet, kan du tilmelde dig her:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.