Markeder

Hvert år afholder Trapholt to markeder. De præsenterer nyt dansk kunsthåndværk og design inden for tekstil, keramik, grafik, glas, smykkedesign og meget andet.

Julemarked

Julemarkedet på Trapholt er noget ganske særligt. Den første weekend i advent åbner museet dørene for nogle af Danmarks dygtigste kunsthåndværkere og designere. Traditionen tro er der en hyggelig workshop for børn og voksne, samt mange andre tilbud, der sikrer den helt rette julestemning for hele familien.

Der vil begge dage være aktiviteter og julemusik rundt på museet.

Ansøgningsfristen til udstillere på årets julemarked er passeret.

Pinsemarked

Pinsemarkedet afholdes i pinsedagene, hvor der opstilles et stort telt i Trapholtparken. Her udstiller og sælger over 50 designere og kunstnere deres unikke produkter.

Vil du være med som udstiller? Skriv dig op til nyhedsbrevet herunder – så får du automatisk besked, når vi åbner for ansøgningerne.

Få besked om kommende markeder

Trapholt åbner for ansøgninger til markederne ca. fire måneder inden markedet. Det er kun muligt at ansøge via vores ansøgningsformular.

Ønsker du at komme på vores invitationsliste til jule- og pinsemarkedet, hvor vi sender information om, når vi åbner op for ansøgning til vores markedet, kan du tilmelde dig her:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.