Om Trapholt

Trapholt er museum for moderne kunst, kunsthåndværk og design med enestående arkitektur og naturskøn placering ned til Kolding fjord.

Trapholt er et nationalt kulturelt fyrtårn i designbyen Kolding, som er medlem af UNESCO’s Creative Cities Network.

Museets arkitektur udgør i sig selv en attraktion. Bygget op omkring den centrale museumsgade åbner udstillingslokalerne for spændende rumlige oplevelser.  Udenfor står den kraftige, skulpturelle mur, der afgrænser museet til en stor skulpturpark med værker af danske samtidskunstnere.

Deltagelse er helt centralt på Trapholt. Museet viser nye veje både nationalt og internationalt gennem sanselige udstillinger, inddragende projekter og forskning, der udvider rammerne for, hvad der forstås ved et kunstmuseum, hvilke oplevelser man kan forvente samt nye former for samspil.

Trapholt byder hvert år på skiftende udstillinger og råder blandt andet Danmarks største stolesamling på mere end 500 stole fra det 20. århundrede. Trapholt etablerer inddragende projekter i samarbejde med kunstnere, hvor borgerne inviteres til at deltage med konkrete kreative bidrag eller personlige ressourcer der kan skabe forandring.

Arne Jacobsens Kubeflex sommerhus er en totaloplevelse for det design- og arkitektur-interesserede publikum; det eneste af sin slags og indrettet med Jacobsens egne designs. På museet er en særlig sal tilegnet malerier af Richard Mortensen – en sal der er blevet til i tæt samarbejde med kunstneren selv.

I Café Gustav Lind er der mulighed for at nyde udsigten over Kolding Fjord og i Trapholt Designbutik præsenteres et bredt udvalg af interiørdesign fra danske og internationale brands.

Der er gratis parkering lige ved døren for biler og busser. Trapholt er handicapvenligt indrettet.

 

Trapholts direktør vinder stor pris
+
Få nyheder fra Trapholt og vind en designstol

Dyk ned i en verden af kunst og design og vær blandt de første til at få nyheder fra Trapholt - naturligvis kun så længe du har lyst...

Vi trækker lod om en Nanna Ditzel Trinidad stol blandt nyhedsbrevsmodtagerne.
Tilmeld dig