Om Trapholt

Trapholt er museum for moderne kunst og design.

Trapholt viser skiftende udstillinger med kunst, design og kunsthåndværk og har blandt andet en stor samling af dansk møbeldesign.

Museet, der blev indviet i 1988, ligger i et naturskønt område med udsigt over Kolding Fjord og omgivet af en stor skulpturpark med værker af danske samtidskunstnere.

Museets arkitektur udgør i sig selv en attraktion. Bygget op omkring den centrale museumsgade åbner udstillingslokalerne for spændende rumlige oplevelser.  Udenfor står den kraftige, skulpturelle mur, der afgrænser museet fra parken

Arne Jacobsens Kubeflex sommerhus er en totaloplevelse for det design- og arkitektur-interesserede publikum. Huset, der blev skabt af den internationalt anerkendte danske arkitekt og designer i 1969-1970, er det eneste af sin slags og indrettet med Arne Jacobsens egne designs. Der er daglige guidede ture i sommerhuset.

En særlig sal tilegnet billeder af Richard Mortensen er blevet til i tæt samarbejde med kunstneren selv, der er en af 1900-tallets betydeligste danske kunstnere af international format.

Trapholts guider tager imod alle gæster og hjælper med at planlægge besøget. Der er altid en bred vifte af tilbud til både børn og voksne.

I Trapholt caféen er der mulighed for at nyde udsigten over Kolding Fjord og indtage et lækkert måltid eller en kop kaffe. Trapholt Designbutik fører et bredt udvalg af interiørdesign fra kendte danske og internationale brands og har et håndplukket og unikt sortiment. Der er gratis parkering lige ved døren for biler og busser. Trapholt er handicapvenligt indrettet.

+
TRAPHOLT SOM NYTÅRSFORSÆT?
Giv dig selv et års kulturoplevelser med moderne kunst, design og kunsthåndværk.
2020 byder blandt andet på en imponerende solo-udstilling med Anette Harboe Flensburg, danske designklassikere i Danish Modern og årets store særudstilling om Arne Jacobsen.
Læs mere