Støtte og donation

Støt Trapholt og støt fremtidens museum

Du kan støtte kunsten på Trapholt med kr. 200, kr. 500 eller kr. 1000 og få skattefradrag for dit støttebeløb, hvis du angiver dit CPR / CVR nummer.

På Trapholt ønsker vi at sikre, at vores besøgende nu og i fremtiden kan nyde verdensklasseudstillinger og begivenheder på museet. For at opnå dette mål, er vi afhængige af din støtte.

Som en selvejende institution, der selvfinansierer 75% af sine aktiviteter, har støtte en betydelig indvirkning på vores arbejde. Mange af museets aktiviteter er ikke momsfradragsberettigede, men ved at støtte Trapholt hjælper du os med at opnå status som en almennyttig institution. Dette giver os mulighed for at søge om årlig momskompensation.

For at søge om momskompensation skal Trapholt modtage 100 donationer på 200 kr. eller mere. Momsrefusion spiller en afgørende rolle for museets økonomi, og din donation på mindst 200 kr. vil gøre en betydelig forskel for vores arbejde.

 

Du kan støtte via:

MobilePay på nummer 215945
Bankoverførsel til konto: 1569  – 7626177

Skriv ’Donation’ i kommentarfeltet. Hvis du også skriver dit CPR- eller CVR-nummer og fulde navn kan du få et skattefradrag for din donation. Vi sørger for indberetningen til SKAT og garanterer fuld diskretion og sikker opbevaring af dine data.

Såfremt du som privatperson oplyser dit CPR-nummer til Trapholt, giver du samtidig samtykke til, at dette videregives til skattemyndighederne, så du kan modtage skattefradrag for din pengegave efter Ligningslovens §8A. Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at kontakte os.

 

STØT VIA TESTAMENTE

Du har mulighed for at støtte Trapholt ved at testamentere arv til museet. På den måde er du med til at sikre museets fremtid.

Hvis du vælger at donere arv til os, kan du gratis oprette et testamente hos virksomheden Dokument24. Testamentet oprettes ved, at du svarer på en række spørgsmål online, hvorefter testamentet sendes til dig pr. e-mail.

Hvis du har spørgsmål til oprettelsen, får du gratis rådgivning hos Dokument24.

Start dit testamente her ved Dokument24

 

SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til støtte og donation er du velkommen til at kontakte Kristina Ringkjøbing-Christiansen, administrationschef på Trapholt:
E: kriri@trapholt.dk
M: 20 18 80 58