Guidede ture

Kom tættere på kunst og design og få jeres egen eksklusive omvisning i vores udstillinger. En omvisning giver jer dybere indsigt i Trapholt samt udstillingerne og kan være med til at udvide forståelsen af værkerne og tankerne bag.

 

Priser og varighed

Almindelig omvisning (1 time)

  • Tirsdag-fredag: 850 kr. + entré
  • Onsdag efter kl. 17.00 samt weekender og helligdage: 1000 kr. + entré
  • Prisen er angivet for grupper op til 25 personer. I kan dog sagtens tage til Trapholt, selvom I er mange flere – i så fald deler vi jer op, så hver gruppe får sin omviser.

Workshops (2 timer)

  • Kreativt samarbejde og nærværende kunstoplevelse: pris efter nærmere aftale

 

Forsinket ankomst

Bliver I forsinkede i ankomsten, kan museet som udgangspunkt ikke forlænge omvisningstidspunktet tilsvarende, da jeres omviser kan være booket til andre aktiviteter efter jer. Vi forsøger selvfølgelig så vidt muligt at løse situationen. Bemærk, at hvis den afsatte tid overskrides/forlænges med mere end et kvarter, faktureres en ekstra omvisningstime.

 

Afbestilling

Er I blevet forhindrede i at komme, eller skal tidspunktet ændres, kan du afbestille senest tre hverdage før omvisningen. Ved senere ændringer faktureres den fulde pris for omvisningen.

 

Særligt for Arne Jacobsens sommerhus Kubeflex

Der er dagligt guidede ture i Arne Jacobsens sommerhus, som er gratis, når entreen til museet er betalt. Turene er beregnet for enkeltpersoner, der besøger museet og har et begrænset antal pladser. Det er ikke muligt at reservere disse billetter på forhånd.

Grupper, som gerne vil have omvisning i sommerhuset, skal booke omvisningen på forhånd. Omvisning for grupper koster 850 kr. + entré.

 

Medbring din egen frokost

Nyd de medbragte madpakker og drikke i vores madpakkehus “Trappergården”. I låner en nøgle ved museets billetsalg. Vær opmærksom på, at madpakkehuset er for alle museets gæster.

I er også velkomne til at slå jer ned på græsset i den smukke have, hvis vejret godt. Der er også borde og bænke fordelt i parken.

Book en omvisning her.

Omvisninger af børnehaver, skoler mv. bookes her