Guidede ture

Kom tættere på kunst og design og få jeres egen eksklusive omvisning i vores udstillinger. En omvisning giver jer dybere indsigt i Trapholt samt udstillingerne og kan være med til at udvide forståelsen af værkerne og tankerne bag.

Omvisning

I en omvisning på Trapholt får I en introduktion til aktuelle særudstillinger, hvor I vil komme helt tæt på kunstnerne og designerne og få nye perspektiver på værkerne, samt en præsentation af museets oprindelse og historie, fortællingen om arkitekturen, den permanente samling og møbelsamlingen.

Varighed: ca. 1 time

Max antal deltagere pr. gruppe: 25

Pris: 850 kr. + entré (tirsdag – fredag)

Pris: 1.000 kr. + entré (onsdag efter kl. 17.00 samt weekender og helligdage)

Det er ikke muligt at booke omvisninger mandage, andre lukkedage samt under vores årlige julemarked (26.-27.november 2022)

Arne Jacobsens sommerhus

Der er dagligt guidede ture i Arne Jacobsens sommerhus, som er gratis, når entreen til museet er betalt kl. 11.00, 13.00 & 15.00 (onsdag også kl. 17.00). Vær opmærksom på at der er begrænsede antal pladser. Billetter udleveres ved guiderne i informationen. Det er ikke muligt at reservere billetter på forhånd. Vil I som gruppe være sikre på at komme i sommerhuset anbefales I at booke en omvisning.

Medbring din egen frokost

I har mulighed for at nyde medbragte madpakker og drikke i vores madpakkehus “Trappergården”. I låner en nøgle ved museets billetsalg. Er vejret godt, så er parken altid tilgængelig.

Book en omvisning her.

Vores omvisere er ombejlede, derfor skal omvisninger bestilles senest to uger i forvejen. 

Omvisninger af børnehaver, skoler mv. bookes her