Guidede ture

Kom tættere på kunsten og få jeres egen eksklusive omvisning i vores udstillinger. En omvisning giver jer dybere indsigt i Trapholt samt udstillingerne og kan være med til at udvide forståelsen af værkerne og tankerne bag.

Omvisning

I en omvisning på Trapholt får I en introduktion til aktuelle særudstillinger, hvor I vil komme helt tæt på kunstnerne og designerne og få nye perspektiver på værkerne, samt en præsentation af museets oprindelse og historie, fortællingen om arkitekturen, den permanente samling og møbelsamlingen.

Varighed: Ca. 1 time

Max antal deltagere pr. gruppe: 30

Pris: 850 kr. + entré (tirsdag – fredag)

Pris: 1.000 kr. + entré (onsdag efter kl. 17.00 samt weekender og helligdage)

Omvisninger uden for åbningstid

Det er muligt at bestille omvisninger uden for museets åbningstid. Kontakt booking@trapholt.dk

Arne Jacobsens sommerhus

Der er dagligt guidede ture i Arne Jacobsens sommerhus, som er gratis, når entreen til museet er betalt kl. 11.00, 13.00 & 15.00. Vær opmærksom på at der pga covid-19 hensyn er begrænset antal pladser. Billetter udleveres ved guiderne i informationen. Det er ikke muligt at reservere billetter på forhånd.

Fredelig Fredag

Hver fredag kl. 10-12 er der Fredelig Fredag på museet. I dette tidsrum kan du regne med, at der maximalt er 200 personer på museet og det er derfor ikke muligt at booke omvisning i dette tidsrum.

Medbring din egen frokost

I har mulighed for at nyde din medbragte mad og drikke i vores madpakkehus “Trappergaarden”. I låner en nøgle ved museets billetsalg. Er vejret godt, så er parken altid tilgængelig.

Book en omvisning her.

Vores omvisere er ombejlede, derfor skal omvisninger bestilles senest to uger i forvejen. 

Omvisninger af børnehaver, skoler mv. bookes her