Business & Breakfast på Trapholt

Hvad sker der, når erhvervsliv og samtidskunst mødes?

Kunst i virksomheder kan række langt ud over skulpturer ved indgangen eller skiftende udstillinger i kantinen. Dét er afsættet for Michael Solgaard, der til daglig er journalist på Dagbladet Børsen. I sin bog “Med kunsten som indsats” viser han, hvordan kunst kan spille en rolle som motivationsfaktor, som middel til forandringsledelse, som branding og markedsføring og som produktudvikling.

Perspektiver på kunst og innovativ virksomhedsledelse

Trapholt har indbudt Michael Solgaard som oplægsholder til dette morgenarrangement, der henvender sig til alle med interesse i kunst og innovativ virksomhedsledelse. Kom og få nye perspektiver på, hvordan kunst kan inviteres ind i din virksomhed. Hør, hvordan blandt andet Novo Nordisk, DSV, Kirk Kapital, Kvadrat, HAY, Salling og andre visionære danske virksomheder samarbejder strategisk med både kunst og kunstnere.

Michael Solgaard har siden 2007 været ansat på Dagbladet Børsen, hvor han er redaktør for kulturnyheder og filmanmelder. Han er desuden cand.merc. og har en Executive MBA fra CBS.

Happiness is as brittle as glass © Sali Muller

Netværk og ny udstilling

Vi skal selvfølgelig også opleve den nye særudstilling FEEL ME, når museumsdirektør Karen Grøn tager os med gennem udvalgte værker i den nyåbnede særudstilling FEEL ME, som er museet største internationale udstilling til dato. Undervejs bliver der rig mulighed for at netværke.

Tilmelding

Pris inklusiv kaffe og morgenmad i Café Gustav Lind kr. 195 kr. + billetgebyr.

Bestil billet her

Medlemmer af Trapholt Erhvervsklub og Trapholt ArtWorks har gratis adgang for 2 personer. Send en mail til Anne Schjødt Andersen, ianne@trapholt.dk.

 

Program

7.30-8.00 Morgenmad og netværk
Start dagen med nybagt brød og friskbrygget kaffe i Gustav Lind, mens du netværker med andre erhvervsfolk.

8.00-9.00: Med kunsten som indsats
Hvad sker der, når erhvervsliv og samtidskunst mødes? Børsens journalist og redaktør Michael Solgaard præsenterer kunstens potentiale som motivationsfaktor, i forandringsledelse, for branding og produktudvikling. Oplægget henvender sig til alle med interesse i kunst og innovativ virksomhedsledelse.

9.00-10.00: FEEL ME – Mind x Body x Space
Trapholts nye særudstilling FEEL ME stiller skarpt på følelsernes natur og rolle. Hører følelser til i kroppen eller hovedet? Kan computere og videnskab manipulere vores hjerner og følelser? Kan man designe et sted, hvor alle føler sig godt tilpas? Oplev de store installationer og sanselige værker sammen med direktør Karen Grøn.

10.00: Tak for i dag