Trapholt Art Works

Bliv en del af Trapholt ART WORKS og skab værdi for din virksomheds udvikling med inspiration fra kunst og design. Nyd særlige arrangementer, eksklusive invitationer, adgang til museets udstillinger, inspirerende rammer og eksponering af virksomheden.

Med moderne kunst og design som fundament byder museet dig på helt særlige oplevelser i enestående omgivelser. Bring inspiration fra kunst og designs innovative tilgang til verden tæt på din virksomhed – og få adgang til store oplevelser for dig og dine medarbejdere.

For Trapholt er partnerskabet er et levende samarbejde, som giver mulighed for at bruge museets unikke faciliteter og kreative kompetencer. Du får mulighed for at netværke med andre virksomheder til store og små arrangementer. Gennem Art Works viser du din støtte og opbakning til en kulturinstitution med både lokal, national og international gennemslagskraft.

Tag din virksomheds aktiviteter på museum

Partnerskabet er også for medarbejderne i din virksomhed. Trapholt inviterer til medarbejderaften, familiedag og invitationerne til årets ferniseringer er for alle ansatte.

Du kan også bruge museets unikke rammer både inde og ude til virksomhedens egne aktiviteter: læg bestyrelsesmødet, strategidagen, rekrutteringssamtalerne eller uformelle møder med samarbejdspartnere og kunder i museets smukke inspirerende omgivelser. Café Gustav Lind står på stikkerne for at sikre god forplejning undervejs.

Kort fortalt om Trapholt ART WORKS

Herunder finder du udgangspunktet for ART WORKS-pakken. Men det vigtigste er, at partnerskabet giver mening og værdi for den enkelte virksomhed, og indholdet i den enkelte aftale sammensættes efter behov.

 • Fri adgang til Trapholt
  1 VIP-kort med fri entré for op til 12 personer
  2 medarbejderårskort med fri entré for to personer
  100 fribilletter årligt til brug for kunder, samarbejdspartnere m.fl.
 • Ferniseringer
  Invitation til ferniseringer med ledsager
  Ferniseringsmiddage med kunstnere og museets netværk for Trapholts partner og en ledsager
 • Trapholt ART WORKS-aften
  Særlig aften for medarbejdere i partnervirksomheden
 • Kunst for Kids
  Familiesøndag for medarbejdere
 • Kunst-tur
  Årlig behind-the-scenes-oplevelse
 • Lokalelån
  3 gange gratis brug af mødelokalet Blå Stue
  25 % rabat på øvrige arrangementsfaciliteter
 • Rabat
  10 % rabat i Trapholt Designbutik for VIP-kortholder
 • Eksponering
  Eksponering på museet med over 90.000 årlige besøg og på trapholt.dk, som årligt har over 200.000 besøgende.

Pris

Pris for partnerskab i Trapholt ART WORKS: kr. 28.000 + moms årligt

Ønsker I at høre mere om eller blive partner i Trapholt ART WORKS? Kontakt partnerskabsansvarlig Anne Schjødt Andersen på : ianne@trapholt.dk eller telefon: 20553311.

ART WORKS PARTNERE