Efterårsakvarel på Trapholt

Den 9. oktober kl. 16 og den 23. oktober kl. 16

Eksklusivt malekursus om akvarellens grundprincipper.

Dyk ned i akvarelmalingens verden på Trapholt. Uanset, om du er ny eller erfaren i akvarelmaleri, vil I på dette kursus fange nye teknikker, farvelære og tegneøvelser gennem en række både naturalistiske og abstrakte motiver. Hvis vejret tillader det, vil den smukke fjordudsigt og have blive inddraget i det kreative arbejde. Kurset inkluderer desuden adgang til Trapholt hele dagen, så I kan finde endnu mere inspiration til jeres egne kreative projekter i de omkringliggende udstillinger. Udforsk jeres kreative side og glæd jer til en spændende dag med akvarellens grundprincipper i fokus.

Hvis vejret tillader det, kan inddrages Trapholts smukke omgivelser, både fjordudsigten og haven, i arbejdet. Derudover medbringer underviseren inspiration, og du er også selv velkommen til at medbringe egen inspiration. Lad dette være startskuddet til at komme i gang med akvarelmaleri.

Underviser Ann Køhrsen maler selv abstrakte farveharmonier og halvabstrakte landskaber. Billederne indeholder flere finurlige detaljer og genkendelige spor, der sammen er medvirkende til at skabe balance mellem kaos og æstetisk orden.

 

Praktisk info 

Billetsalget foregår via Jysk Fynske medier her.

Pris for abonnenter: 575,-

Pris for ikke-abonnenter: 475,-

Prisen er inklusiv entré til Trapholt.

 

Spørgsmål vedr. billetkøb etc. kan rettes til Avisfordele.dk, kundeservice på telefon 65 45 58 59. Telefonen er åben hverdage mellem kl. 9-14.

Arrangementet er arrangeret af Jysk Fynske medier