Jazzkoncert med Hess & Trolle

Onsdag den 6. november kl. 19.00

Ane Trolle og Nikolaj Hess mødes på Trapholt til improviseret duokoncert for vokal og klaver.

Pianist Nikolaj Hess og vokalist Ane Trolle mødes på scenen i en improviseret musikalsk tête-â-tête. Det musikalske møde mellem vokal og klaver er et åbent og indbydende rum, hvor fokus også er på nærvær med publikum.

Nikolaj Hess er pianist, komponist, producer, kunstnerisk leder og underviser. Han musikalske cv spænder bredt og omfatter både soloklaver, duoer, filmmusik, klassiske ensembler, kor og symfoniorkestre. Senest har Nikolaj Hess gjort sig bemærket med sit kunstneriske researchprojekt Transformative Reflections, der kredser om at oversætte kunstneriske praksisser fra et felt til et andet – nærmere bestemt fra billedkunst til jazz og improvisation.

Vokalist Ane Trolle kendes fra danske musikprojekter som Balstyrko, Trolle//Siebenhaar, JaConfetti og Diamond Mouth. Hvad enten hun synger på dansk eller engelsk, sætter hendes vokal altid lytteren i en henført, nærmest hypnotiseret tilstand. I 2012 udgav hun sit debutalbum som solo-sanger og sangskriver, Honest Wall, der høstede stor ros fra både danske og internationale musikkritikere.

Koncerten bliver en alsidig oplevelse, der svinger fra det jazzede og folkede til det poppede, mellem det flydende og det fragmenterede, og mellem kendte og ukendte lydlandskaber. Ane Trolle og Nikolaj Hess vil både give publikum et indblik i hver deres aktuelle, kreative ståsteder, og sammen skabe et undersøgende projektrum, der kan levere ny inspiration til dem hver især.

 

Praktisk info

Koncerten finder sted onsdag den 6. november kl. 19 i Richard Mortensen-salen.

Standardbillet: 230,- + gebyr
Klub Trapholt: 125,- + gebyr
Studerende: 130,- + gebyr

Køb billet her.

Koncerten præsenteres som et samarbejde mellem TRIO og Trapholt.