Julemarked

Hvert år tiltrækker Trapholts populære julemarked udstillere samt besøgende fra hele landet. Igen i år samles 55 specielt udvalgte kunsthåndværkere og designere med deres unikke produkter i Trapholts smukke omgivelser.

På Trapholts julemarked i weekenden 28 og 28. november 2020, udstiller kunsthåndværkere og designere deres egne produkter og man kan som gæst købe unikke julegaver i tekstil, læder, træ, keramik, smykker, glas og papir. Udstillerne er nøje udvalgt af Trapholt for at sikre høj kvalitet samt variation og det betyder, at man som gæst vil blive mødt af både kunsthåndværkere og designere fra tidligere år samt nye og unge talenter.

Julemarkedet er fra kl. 10 til 17 begge dage.

Kreativ Juleworkshop

Under markedet er der en kreative juleworkshop for både børn og voksne  Det er gratis at deltage når entreen er betalt. Husk at børn (op til 18 år) altid har gratis adgang til Trapholt.

Brunch og æbleskiver

Caféen serverer lækker brunch samt æbleskiver og glögg. Brunch serveres begge dage fra kl. 10.00. Bordreservation anbefales! Kontakt caféen på tlf. 7552 2231.

Billetter

I forbindelse med julemarkedet er entrébilletten nedsat til 55 kr, som giver adgang til hele museet. Billetter købes ved døren.