Koncert “OMDREJNINGER” V. MARK SOLBORG

OMDREJNINGER V. MARK SOLBORG
feat. Alex Dörner & Ingar Zach

Koncert kl. 15.00

Omdrejninger er et projekt udviklet af lydkunstner Christian Skjødt og komponist/guitarist Mark Solborg med det formål at undersøge og udfordre lydoplevelsen for både musikere og publikum. Et site-specifikt værk for ensemble, rum og højtalere – med andre ord et rumligt instrument. Musikken består af komponerede og improviserede værker, spillet af et håndplukket internationalt ensemble og derefter processeret igennem et system udviklet og designet af projektet. Systemet (patchen) kan kun behandle det, den får ind fra orkesteret og mikrofonerne – forsinke, forstørre, forvrænge, sample og forskyde geografisk gennem højtalere i forskellige mønstre og tempi. Publikum er placeret rundt om orkesteret og højtalerne uden om musikere og tilhørere. Et originalt bud på en nutidig og helt særlig form for lytteoplevelse.

I 2020 opfører Omdrejninger som en del af det Dansk/Tyske kulturelle venskabsår koncerter på de Nordiske Ambassader i Berlin, Trapholt Kunstmuseum og under Copenhagen Jazzfestival.

Omdrejninger 2020 er støttet af Statens Kunstfond, Den Danske Ambassade Berlin, Trapholt, Jazz i Trekanten, Kolding Kulturpulje, ILK, Goethe Institut Dänemark, Wilhelm Hansen Fonden, JazzDanmark, Auswärtiges Amt & Det dansk-tyske kulturelle venskabsår.

Billetter købes via Jazz6000 og er inklusiv entré til museet. Medlemmer af Klub Trapholt får rabat på billetten.

 

Jazzkoncert Omdrejninger