Madklubben

God kunst. God mad. Godt selskab!

En gang om måneden inviteres Klub Trapholt og museets erhvervsklubber til fællesspisning og hygge i MADKLUBBEN. Og selvfølgelig også med et indslag fra kunstens verden, når Trapholts medarbejdere på skift giver indblik i aktuelle udstillinger og projekter.

Som medlem kan du invitere venner eller familie med til MADKLUBBEN, og dine gæster får denne aften 50% rabat på entré til museet. I er naturligvis velkomne til at komme før kl. 17 og opleve museets udstillinger.

Tirsdag 10. oktober kl. 17

Grøn omstilling på Trapholt

Trapholts vision er, at den grønne omstilling skal gennemsyre hele organisationen omfattende både attraktionen, samlinger, drift, bygninger, administration og kommunikation etc. Og takket være Augustinus Fonden har museet fået hjælp til arbejdet. Mød arkitekt Lene Normann Jensen, der er Trapholts projektleder på grøn omstilling og hør, hvordan museet arbejder med bæredygtighed i udstillingsdesigns og -produktion.

Rasmus og Jesper står klar i Café Gustav Lind kl.18 og serverer efterårets første kål stegt i brunet smør og vendt med manchego. Dertil en lun kartoffelsalat og sauce på syrnet fløde.

Pris pr. person 135,-
Børn under 10 år 100,-

KØB BILLET HER

Ret til ændringer i program eller menu forbeholdes.

Torsdag 09. november kl. 17

Richard Mortensen på Trapholt

Eller: værkerne, du troede at du kendte! For medlemmer af Klub Trapholt vil Richard Mortensen-salen være et velkendt sted på museet, hvor utallige ferniseringer og arrangementer har fundet sted. Men hvor godt kender du egentlig Richard Mortensens værker? Museumsinspektør Katrine Stenum tager os med på opdagelse i de store værker og viser os, hvorfor Richard Mortensen var farven og formens mester.

Rasmus og Jesper står klar i Café Gustav Lind kl.18 og serverer vildt gryde med rødder og mos.

Pris pr. person 160,-
Børn under 10 år 115,-

KØB BILLET HER

Ret til ændringer i program eller menu forbeholdes.