Masterclass med Anette Harboe Flensburg

Masterclass er udskudt og museet er midlertidigt lukket for besøgende. 

Kom helt tæt på en af vor samtids store kunstnere og lær af hendes processer til egen brug og undervisning.

Dagen begynder i udstillingen Anette Harboe Flensburg – In Company With No-One, hvor Anette Harboe Flensburg gennem en rundvisning introducerer os til sin kunstneriske proces. Derefter går vi over i Trapholts værksteder, hvor I vil prøve nogle af Anettes arbejdsprocesser med henblik på at skabe jeres eget værk. Anette Harboe Flensburg vil fortælle om sit arbejde og løbende guide jer gennem processerne såvel som vejlede jer i skabelsen af jeres eget værk.

Denne Masterclass med Anette Harboe Flensburg er en unik chance for at kombinere dagens erfaringer med efterfølgende besøg med jeres elever på Trapholt, hvor I med indgående viden om Anette Harboe Flensburg, vil kunne stå for undervisningen i udstillingen på egen hånd og følge op med et kreativt forløb hjemme på skolen.

Du er enten underviser i børnehave, folkeskole, ungdomsuddannelse, billedskole, videregående uddannelse eller anden relevant uddannelsesinstitution.

Det centrale på denne masterclass er, at det du lærer hos Anette Harboe Flensburg, videreformidles til børn, unge og studerende.

Elevdeltagelse

Som noget helt nyt uddeles op til fire legater til særligt talentfulde elever, der higer efter at komme i dybden med de kunstneriske processer i aldersgruppen 16-20 år, som undervisere fra kan indstille deres elever til. Eleven skal gå på en ungdomsuddannelse.

Det er muligt at ansøge om deltagelse for både dig selv og en elev eller eleven deltager på egen hånd.

 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt: søndag d. 22. marts kl. 10-15
Sted: Trapholt
Pris (inklusiv materialer): 800 kr.
Medbring selv: frokost
Ansøgning: Skriv en motiveret ansøgning her nedenfor
Tilmeldingsfrist: torsdag d. 27. februar

 

Ansøgningsformular

  • Upload billeder af din elevs værker
    Slip fil her eller
    Tilladte filtyper: jpg, png.
    • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.