Onsdagsmenu

Onsdag er hyggeaften

Hver onsdag fra kl. 17.30 til kl. 21.00 serverer Gustav Lind Trapholt en lækker årstidsbestemt to-retters menu. Menuen varierer efter køkkenet, men består altid af forret og hovedret. Det er vigtigt at forhåndsbestille bord online. Her kan man ligeledes notere, hvis der er noget, man ikke spiser. Menuen tilbydes naturligvis vegetarisk.

Pris 250,- for 2 retter.

Gustav Lind Trapholt er et tilbud til museets gæster, og kan derfor kun besøges ved betalt museumsentré.
Du kan kombinere din entré med aftenmenuen for kr. 315 kr. ved at reservere bordet forud. Kombitilbuddet giver entré til museet kl. 17-21. Bestil her

 

 

Onsdagsmenuer i maj

25.maj

Forret: Grillede broccoli og asparges med lardo og veloute

Hovedret: Kylling danois på økologisk Kongeå kylling

 

Onsdagsmenuer i juni

1. juni

Forret: De første gulerødder – Havtorn – Estragon

Hovedret: Friske blåmuslinger – Fennikel – purløg – surdejsbrød

 

8. juni

Forret: Grønne asparges – Løvstikke – friskost

Hovedret: Svampe ravioli – nye og syltede løg

 

15. juni

Forret: Frisk bælgede ærter – sprød salat – hytteost

Hovedret: Frilandsgris – polenta – bleg selleri

 

22. juni

Forret: Nye danske kartofler – citron timian – brunet smør

Hovedret: 3 gratinerede østers – syrlig salat – surdejsbrød

 

29. juni

Forret: Tomater – Creme double – estragon

Hovedret: Cremede kerner – lagret ost – kongeåkylling

 

Onsdagsmenuer i juli

6. juli

Forret: grillet squash – citrus – solsikkekerner

Hovedret: Stegt makrel – rødløgsvinagrette – sommergrønt

 

13. juli

Forret: Agurk – Rømørejer – Salturt

Hovedret: Ristet kål – pandebrød – kikærter

 

20. juli

Forret: Variation på løg – “falafel”

Hovedret: Kalkun – bønner – flødesovs