Onsdagsmenu

Onsdag er hyggeaften

Hver onsdag fra kl. 17.30 til kl. 21.00 serverer Gustav Lind Trapholt en lækker årstidsbestemt to-retters menu. Menuen varierer efter køkkenet, men består altid af forret og hovedret. Det er vigtigt at forhåndsbestille bord online. Her kan man ligeledes notere, hvis der er noget, man ikke spiser. Menuen tilbydes naturligvis vegetarisk.

Pris 250,- for 2 retter.

Gustav Lind Trapholt er et tilbud til museets gæster, og kan derfor kun besøges ved betalt museumsentré.
Du kan kombinere din entré med aftenmenuen for kr. 310 kr. ved at reservere bordet forud. Kombitilbuddet giver entré til museet kl. 17-21. Bestil her

Uge 41

Forret:
Ravioli med frisk fisk fra Kerteminde, Gustavs hengemte æbler og jomfruhummer bisque

Hovedret:
Indbagt gråand, smørkogt blomkål fra Solskinsgården, ægte sauce med brunede smør og dild.

 

Uge 42

Forret:
Rimmet frisk fisk fra Kerteminde, syltet hjertesalat og sauce tartare

Hovedret:
Dyrevildt pikeret med lardo. Rødder fra lammefjorden, brunet løgpuré og sauce vin jaune