Onsdagsmenu

Kl. 17.30 til 21.00

Hver onsdag aften serverer vi 2- og 3-retters menuer, der matcher sæsonen.

Menuen bliver serveret på bordet som sharefood, så der er skruet op for hyggen og ned på madspild.

Menuen tilbydes også vegetarisk (skal bookes på forhånd).

 

Fra uge 43

 

Forret:

Carpaccio på modnet tyndstegsfilet fra Guldrummet med mayo lavet på røget peberfrugt og Efterglød fra Arla Unika

Hovedret:

Coq au riesling – En smagfuld klassiker med vores touch

Dessert:

Pocheret pære og chokolade

 

 

2 retter: 275,- Kombipris med entré til Trapholt: 340,-

3 retter: 350,- Kombipris med entré til Trapholt: 415,-

Pris for Klub Trapholt medlemmer: 2 retter: 247,- / 3 retter: 315,-

 

Bestil her

 

Vi tager forbehold for ændringer i menuen