Onsdagsmenu

Onsdag er hyggeaften

Hver onsdag fra kl. 17.30 til kl. 21.00 serverer Gustav Lind Trapholt en lækker årstidsbestemt to-retters menu. Menuen varierer efter køkkenet, men består altid af forret og hovedret. Det er vigtigt at forhåndsbestille bord online. Her kan man ligeledes notere, hvis der er noget, man ikke spiser. Menuen tilbydes naturligvis vegetarisk.

Pris 250,- for 2 retter.

Gustav Lind Trapholt er et tilbud til museets gæster, og kan derfor kun besøges ved betalt museumsentré.
Du kan kombinere din entré med aftenmenuen for kr. 310 kr. ved at reservere bordet forud. Kombitilbuddet giver entré til museet kl. 17-21. Bestil her

Uge 28

Grillet tomatsalat, modnet ost, sylt og piment-mayo

Rosa okse med blomkålscreme, grillet squash og citron, hvidløgs smør

 

Uge 29

Rødbeder med estragon, rygeost og ristede krummer

Smørstegt fisk med syltede hvide asparges, sennepssalat og beurre blanc

 

Uge 30

Syltede hvide asparges fra knabegaarden med stegte oliven og syrlig sauce

Farseret unghane overlår fra gråsten med sommerkål og sauce supremes

 

Uge 31

Kartoffelsalat med fermenterede kartofler, trøffel og syltede løg

Braisseret frilandsgris med små beder, søde løg og peber sauce

 

Uge 32

Carpaccio på selleri med brunet smør, blegselleri og hasselnødder

Rosastegt okse med variation af blomkål og rødvinssky