ÆGGEJAGT PÅ TRAPHOLT

Påskeharen har været på spil på Trapholt og gemt påskeæg rundt i museet. Alle børn inviteres i påskedagene til at finde påskeæggene, som påskeharen har forklædt som små kunstværker.

I påskedagene kan børn og deres familier få en hyggelig dag med indblik i kunstens verden i øjenhøjde. Børnene skal finde flotte påskeæg og de værker som de matcher. Når æggene er fundet og svararket udfyldt, får børnene et lille påskeæg og deltager i en konkurrence om en flot tegnebog, farveblyanter og to fribilletter.

Når børnene har været gennem æggejagten, må familien ikke snyde sig selv for at se eller gense EAT ME, der er en udstilling for alle sanser med kunst og design af, om og med mad.

60 kunstnere og designere udfordrer med værker der berører temaer som identitet, samfund, natur, kultur, grænser, sanser og fremtid.
Centralt i udstillingen er et stort sansebord, hvor man kan få en guidet sanseoplevelse. Kan man spise med en gaffel på en meter? Hvordan påvirker lyd smagen af chokolade? Hvordan er forholdet mellem syn og smag?

Det er også muligt at lave helt sin egen udstilling i Din udstilling, hvor man finder de billeder, skulpturer, kunsthåndværk eller designmøbler, som man foretrækker, og sætter 12 værker sammen til en udstilling. Man får taget sit foto i udstillingens fotoboks, og ens egen udstilling bliver bagefter vist på en skærm i udstillingen, og man kan dele den med andre online.

Der er fri entré for børn og unge under 18 år og det er gratis at deltage i æggejagten. Den guidede sanseoplevelse koster 30 kr. og kan bookes på trapholt.dk

Der er æggejagt i påskedagene fra den 24. marts til og med 2. april 2018 – undtaget mandag d. 26. marts, hvor museet er lukket. Den guidede sanseoplevelse kan i påsken opleves fra 29. marts til 2. april (begge dage inkl.).