BLIV KUNSTNER FOR EN DAG I VINTERFERIEN 2017

I vinterferien kan børn og unge arbejde sammen med den kendte kunstner Nadia Plesner, som lige nu er aktuel i en af Trapholts udstillinger.

Hvis vinterferien skal bruges til noget kreativt, så er der i Kolding en særlig chance for at lære af en professionel kunstner og selv blive kunstner for en dag. Den danske kunstner Nadia Plesner, som selv har udstillet i både ind- og udland, kommer til Trapholt for at afholde fem workshops for 6-16-årige i uge syv.

Der er mange veje ind i kunstens verden, og Nadia Plesner vil vise sin og skabe en kreativ proces sammen med deltagerne, der får mulighed for at prøve forskellige materialer og får sin egen personlige skitsebog med sig hjem.

Nadia Plesner er uddannet i Amsterdam på det anerkendte Rietveld akademi og er især kendt for både tegning, maleri og collage. I 2008 fik hun som 27-årig sit gennembrud med tegningen ”Simple Living”. Det er netop den tegning og maleriet ”Dafurnica”, der lige nu hænger på Trapholt, som kunstneren tager udgangspunkt i på museets workshops, hvor det handler om at fortælle en personlig historie i billedkunst. Nadia Plesners egen personlige historie udkom forrige år i bogen ”Simple Living – kamp og kunst fra en campingvogn”, og filmrettighederne er allerede solgt.

Fakta // Trapholt for børn og unge i vinterferien:

Kunstner for en dag
Workshop for 6-16-årige. Mandag-Fredag i uge 7 kl. 10.30-12.30 eller 13.00-15.00
Pris: 30 kr. Entré: Gratis. Tilmelding: Trapholt.dk

Kunst i Børnehøjde

Omvisning med kunstjagt og samtale. For 3-6-årige. Mandag-Fredag i uge 7 kl. 11.30-12. Pris: 20 kr. Entré gratis for børn og unge under 18 år, 110,- kr. for voksne.
Tilmelding: Trapholt.dk

Mad i Børnehøjde

Caféen på Trapholt tilbyder i vinterferien børnebuffet i hverdagene. Maks. to børn under 12 år får børnebuffeten GRATIS, hvis de følges med en voksen, der køber voksenbuffet a 125 kr.