DET STORE SMAGSEKSPERIMENT PÅ TRAPHOLT I EFTERÅRSFERIEN/ 2017

Der er nye, sjove og overraskende oplevelser for børn på Trapholt i efterårsferien, hvor de kan prøve ’Det Store Smagseksperiment’. Man kan træde ind i et chokoladerum, smage snydesaftevand og melorme, få sit tyggegummi med i en skulptur og tegne som i 1600-tallet.

Den nyåbnede udstilling EAT ME appellerer til alle aldre, fordi den viser mad og slik som materiale i kunstværker og design. I efterårsferien inviteres børn fra seks år og opefter til en særlig oplevelse for både syns-, høre-, lugte- og ikke mindst smagssansen, og de må gerne tage de voksne med.

Trapholts særlige tilbud i alle hverdage i efterårsferiens uge 42 går ud på at opleve ’Det Store Smagseksperiment’, hvor man for eksempel tester, om det er tungen eller næsen, vi smager med. Man oplever, hvordan musik kan ændre chokoladesmagen, og hvordan det er at spise med en meter lang gaffel. Man prøver også at tygge tyggegummi, som bliver til en skulptur i en udstilling. Der bliver tid til at tegne mad og andre ting på et bord, lige som de gjorde i 1600-tallet, hvor det var populært at tegne mad, og der bliver fortalt tankevækkende historier om en strikket bøf og græshopper der vokser i køkkenet. Der er diplom til alle bagefter.

Har man lyst til endnu mere udforskning er der ‘Kreativ Kunstjagt’ og mulighed for at lave sin egen udstilling med Trapholts kunstværker i ‘DIN Udstilling’.

PRAKTISK INFO:

Trapholts åbningstid i uge 42. Mandag-søndag kl. 10-17. Onsdag kl. 10-20.

’Det Store Smagseksperiment’ finder sted alle hverdage i uge 42 kl. 10:15, 11:15, 13:15 og 14:15 og varer ca. 20 min. For at være sikker på en plads, kan man købe billet til 30 kr. på forhånd på www.flexbillet.dk/Trapholt.

’Din Udstilling’ og ’Kreativ Kunstjagt’ er gratis.

I caféen er der børnebuffet for 65 kr. i uge 42.

Se mere om de forskellige aktiviteter i efterårsferien her.