KÆRS KUNSTHISTORIE

Det bliver levende og underholdende, når den tidligere tv-kendis, der nu er kendt som kunstformidler, holder foredrag på Trapholt i marts.

Tag med Peter Kær på tidsrejse i kunstens verden

Hvad kan kunsten, og hvad skal kunsten? Det spørgsmål stiller Peter Kær, cand. mag. i kunsthistorie og kulturformidling, når han giver seks timers lektioner i ’Kærs Kunsthistorie’ 11. marts i Kolding. Et af hans egne svar på spørgsmålet er, at kunsten giver os mulighed for at reflektere over livet og vores væren.

Det kommer til at handle om vidt forskellige kunstnere, værker og epoker. Peter Kær præsenterer en række af sine egne kunstfavoritter, gennemgår den tid, som de blev skabt i og perspektiverer tiden før og efter. I denne tidsrejse i kunsthistorien vil han fortælle om de kunstneriske greb, brud og konflikter, der er med til at danne vores opfattelse af kunst den dag i dag.

Peter Kærs baggrund som tv-vært, entertainer og satiriker gør, at han har sin helt særegne måde at formidle kunsthistorie på, og nu er chancen der for at opleve det live i Kolding, hvor Trapholt står bag arrangementet sammen med Folkeuniversitetet i Odense. Der er stadig ledige pladser.

Tilmelding: Folkeuniversitetet Odense