KOM TIL ABEFEST PÅ TRAPHOLT I VINTERFERIEN 2018

Trapholt er fyldt med Kay Bojesens glade aber, og derfor inviteres der til abefest for børn i vinterferien.  Til abefesten kan man lave sin helt egen stop-motion film, hvor man selv bestemmer, hvad aben og de andre dyr skal opleve. Man kan også lave aben og dens junglevenner i perleplader eller bygge løs med 25.000 Kay Bojesen-klodser.

Den store succesudstilling Kay Bojesen – Humøret i dansk design appellerer til alle aldre, da alle generationer har et forhold til Kay Bojesens figurer. I vinterferien inviteres børn til at følge Kay Bojesens opfordring om at lege gennem hele livet, og de voksne må meget gerne lege med.

Trapholts særlige tilbud i alle hverdage i uge 7 er Abefesten. Til abefesten deltager man i en stop-motion workshop, hvor man med sin egen mobil eller tablet laver en film og selv bestemmer handlingen. Skal aben svinge sig igennem junglen eller møde farlige dyr på savannen? Til abefesten er der også mulighed for at lave perleplader med jungledyrene eller tegne fantasifulde tegninger.

Udover abefesten byder Kay Bojesen udstillingen også ind til leg. Et helt rum er fyldt med 25.000 byggeklodser, og her kan fantasien få frit løb. I et andet område i udstillingen er et originalt Kay Bojesen klatrehus blevet genopført og inviterer til en klatretur.

Har man lyst til endnu mere udforskning, er der Leg med Kay for børn – sjove spørgsmål til Kay Bojesen udstillingen- og mulighed for at sammensætte sin helt egen udstilling med Trapholts samling i DIN Udstilling.

PRAKTISK INFO:

Trapholts åbningstider i uge 7. Mandag-søndag kl. 10-17. Onsdag kl. 10-21.

Abefesten finder sted alle hverdage i uge 7. Stop-motion workshoppen kører kl. 10.30, 11.30, 13.30, 14.30 og varer ca. 50 min. For at være sikker på en plads kan man købe billet til 30 kr. på forhånd på www.flexbillet.dk/Trapholt.

Leg i klodsrummet og på legepladsen, DIN Udstilling og Leg med Kay er gratis, ligesom der er fri entré til museet til alle under 18 år.

Caféen tilbyder brunchbuffet inkl. juice og kaffe alle dage i vinterferien – lørdag d. 9/2 til søndag den 17/2. Voksne kr. 165,- Børn u. 12 år kr. 95,-