MOGENS LEANDER TILBYDERTEGNEUNDERVISNING PÅ TRAPHOLT

Koldings landskendte kunstner Mogens Leander tilbyder igen i år tegneundervisning på Trapholt. Forløbet udbydes af FOF Kolding over fem onsdage og henvender sig til alle uanset tegnefærdigheder. Mogens Leander fortæller: “Ligesom hvert menneske har sit eget fingeraftryk og sin egen håndskrift, har vi også hver vores helt egen unikke og personlige streg. På kurset vil vi udvikle denne streg og tage forskellige teknikker og tegnemetoder op. Deltagerne vil helt klart få skærpet iagttagelsessansen og udvikle evnen til at tegne det, de ser”.

FOFs kursuskatalog lover, at undervisningen vil sætte fokus på tegningens formsprog og billedfunktion. Og at der vil blive arbejdet med mange forskellige teknikker – med udgangspunkt i grafitblyanter, tegnekul og grafitstifter. Lige som forskellige papirtypers muligheder vil blive undersøgt og afprøvet.

Undervisningen sætter fokus på tegningens formsprog og billedfunktion og der vil på kurset blive arbejdet med processen fra de hurtige skitser – til de mere gennemarbejdede tegninger. Undervisningen løber over fem onsdage på Trapholt med start 28. oktober. Tilmelding gennem FOF på tlf.: 79 30 85 80.