PÅSKE PÅ TRAPHOLT 2019

Der er æggejagt for alle aldre i de aktuelle udstillinger i påsken på Trapholt.

I påsken er der æggejagt for både børn og voksne på Trapholt i Kolding, og alle deltagere er med i en påskekonkurrence. Æggejagten sender museumsgæsterne rundt i flere forskellige udstillinger.

Der er også kunstnernes og designernes egne æg. I udstillingen Instant Icon om mediernes yndlingsstole, ses Arne Jacobsens Ægget, som lige nu præsenteres på en strand, hvor man som museumsgæst selv kan sætte sig. Ægget ses også i udstillingen Syv Danske Vidundere. I Michael Kvium-udstillingen Think Bigger holder en skaldet kvinde et æg i hånden som symbol på livet i billedet Pantet.

Det er også muligt at lave helt sin egen udstilling i Din udstilling, hvor man finder de billeder, skulpturer, kunsthåndværk eller designmøbler, som man foretrækker, og sætter 12 værker sammen til en udstilling. Man får taget sit foto i udstillingens fotoboks, og ens egen udstilling bliver bagefter vist på en skærm i udstillingen, og man kan dele den med andre online.

Det koster kun indgangen til museet, at deltage i de forskellige påskeaktiviteter, og samtidig har man adgang til alle museets udstillinger.

Det hele finder sted i påsken 8.-17. april bortset fra mandag 10. april, hvor museet har lukket.
Se mere om aktuelle udstillinger.  Se mere om påskeaktiviteterne for børn på Trapholt.