Rekordsommer på Trapholt

Gæsterne strømmede til Trapholt i juli måned, der blev den mest besøgte i museets historie. Med 2 ½ gange så mange gæster som i 2019 var der god aktivitet i udstillingssalene med besøgende fra hele Danmark og fra udlandet.

Museumsdirektør Karen Grøn siger:
”Det har været en fantastisk sommer på Trapholt. Vi var spændte på, hvordan den første ’normale’ sommer efter corona ville være, hvor mange er rejst udenlands. Sammenlignet med 2019, som er året før corona og hjælpepakker, har vi i år langt over dobbelt så mange besøgende”.

Henover sommeren har man bl.a. kunnet opleve de anmelderroste udstillinger Verner Panton – Farver en ny verden, Erik A. Frandsen Giottos Metode og Trapholt Collect. Børnefamilier har derudover haft travlt i det kreative værksted og i DIN Udstilling.

Museumsdirektør Karen Grøn fortsætter:
”Vores statistik siger, at Trapholts sommergæster i år kommer fra hele landet og udlandet – ikke mindre end 90% kommer udenbys fra. Verner Panton-udstillingen har tiltrukket rigtig mange, og min vurdering er, at kombinationen af flere forskellige udstillinger, formidable udendørsarealer og en dejlig café gør, at mange er taget på museum.  Det er som om danskerne for alvor har fået øjnene op for Trapholt, og at man ikke behøver at tage til udlandet, for at få en toptunet, sanselig museumsoplevelse på internationalt niveau”.

Snart slut med Verner Panton

Den 14. august er sidste dag for Verner Panton-udstillingen, og der er fortsat travlt på Trapholt, selvom sommerferien er ved at være slut for mange. Rigtig mange skal nå at se eller gense den farverige udstilling om en af Danmarks største designere, inden den ikke længere kan opleves.

Forbindelser til efteråret

Den næste nye udstilling, der venter publikum, er årets store særudstilling CONNECT ME, der med ekspressive, sanselige værker fra hele verden sætter fokus på menneskets forbindelse til naturen og teknologien. CONNECT ME åbner den 24. september.