Sanselig og kreativ efterårsferie 2019

Test dine sanser, smag en farve, stik hovedet i en sky og lav sanselige futter. Tag familien med til SENSE ME, der udforsker sanserne og sætter hele kroppen i spil. I efterårsferien er der Åbent værksted, hvor børn kan være kreative og lave deres egne sansefutter.

Sure, glade eller lyttende futter – hvordan skal dine futter være? I efterårsferien kan alle børn komme til Åbent værksted på Trapholt og lave sanselige futter og kreativt udforske hvordan sanserne påvirkes af det vi har på.
Man kan også tage sine egne sutsko med og gøre dem sanselige.

Der er åbent værksted mandag til fredag kl. 10.00-15.00 i efterårsferien (14-18. oktober) og gratis adgang til både Trapholt og Åbent Værksted for børn i følge voksne.

Sense Yourself
I weekender kan man tage med på en rejse ind i sansernes forunderlige samspil i workshoppen Sense Yourself. Prøv bl.a. The Popsicle Index Workshop og Wonder Berries, og oplev på egen krop hvordan syn, duft og smag spiller sammen og hvordan du påvirkes. Måske sanser du ikke som forventet? Workshoppen er for voksne og børn fra 12 år.

Anmelderrost udstilling
Årets store særudstilling på Trapholt SENSE ME udforsker sansernes betydning for vores oplevelse af os selv og andre. Udstillingen sætter hele kroppen i spil i store installationer af danske og internationale kunstnere og designere. Den anmelder roste SENSE ME åbnede 12. september og løber frem til juni 2020.

Praktisk info
Trapholts åbningstid i uge 42. Mandag-søndag kl. 10-17. Onsdag kl. 10-21.
– Åbent værksted finder sted alle hverdage i uge 42 (14-18. oktober) kl. 10-15 med gratis adgang
– Sense Yourself kører lørdage og søndage kl. 14 og koster 30 kr. pr. person. Sense Yourself er er voksne og børn fra 12 år.
Læs mere om de forskellige aktiviteter i efterårsferien på www.trapholt.dk