Trapholt aflyser store events

Trapholt har på grund af COVID-19 og de stigende smittetal besluttet at aflyse dette års Trapholt Julemarked og About Wood/ Snedkernes dag.

De to store events, der begge skulle have fundet sted i november, plejer hvert år at trække flere tusinde gæster til museet, og i år skulle About Wood have fejret 10 års jubilæum.

”Vi har fulgt situationen nøje og vurderer, at det ikke er forsvarligt at samle så mange mennesker samtidigt. Vi er selvfølgelig ærgerlige over aflysningen, men vores gæsters og ansattes sikkerhed er altafgørende for os” fortæller Karen Grøn, museumsdirektør.

På trods af aflysningerne til de store events lover Trapholt god sikkerhed ved besøg af udstillingerne. Trapholt råder over mange kvadratmeter og der er derfor god plads, så der kan holdes afstand. Guiderne hjælper med at sørge for, at der ikke er flere besøgende end retningslinjerne foreskriver. Der er ved udstillingssale information om, hvor mange personer, der må være ad gangen samt håndsprit til rådighed ved kontaktpunkter. Kontaktflader, som udsættes for særlig hyppig berøring, rengøres flere gange i løbet af dagen.