’VALGFLÆSK’ – STOR KULTURDEBAT MED KOMMUNALVALGETS SPIDSKANDIDATER 8. NOVEMBER

Trapholt sætter kulturpolitik på dagsordenen under Kommunalvalget, når alle partiernes spidskandidater samles 8. november på museet.

Politikere i Kolding Kommune kaster sig ud i rollen som kuratorer i kunstens verden. Det sker i anledning af en stor kulturdebat på Trapholt i forbindelse med kommunalvalget. Trapholt har inviteret ti spidskandidater til at skabe hver deres udstilling med værker fra museets kunst- og designsamling i ’Din udstilling’. Deres individuelle udstilling bliver udgangspunkt for en præsentation af deres vision for kulturlivet i Kolding Kommune. Således har borgmester Jørn Pedersen (V) og andre spidskandidater allerede besøgt Trapholt forud for den store kulturdebat, og hans og de øvriges valg af værker vises under arrangementet.

Den store kulturdebat ’Valgflæsk’ finder sted på Trapholt onsdag 8. november klokken 17:30-19 omgivet af ægte dryppende flæsk og sukkersøde kunstværker i den aktuelle udstilling ’Eat Me’. Under kulturdebatten får publikum mulighed for at stille spørgsmål til politikerne.

Trapholts direktør Karen Grøn er moderator for debatten og ser frem til at høre de forskellige spidskandidaters bud på kulturlivet i de kommende år: ”Det bliver interessant at få politikernes bud på, hvordan kommunen kan have varierede kulturtilbud for borgere i alle aldre. Skal kultur være folkeligt eller elitært eller begge dele? Vil kommunen være kendt for sit kulturliv både nationalt og internationalt, så det tiltrækker turister? Hvordan prioriterer politikerne pengene, og kan bare få investeringer i kultur give større vækst? Og hvilke holdninger har de til kulturlivet som bidrag til bedre livskvalitet blandt borgerne?” spørger hun.

’Valgflæsk’-arrangementet er gratis. Efterfølgende er der en time til at se museets udstillinger.