Trapholt åbent for rullinger under coronakrisen

SKAL DIN RULLING PÅ TRAPHOLT?

Det er jo coronatider og Trapholt er uden gæster – og det er trist. Vi har derfor henvendt os til rullingerne, og det viste sig at de er særdeles interesserede i at komme på Trapholt.  Vi havde en lille gruppe på besøg og de havde en rigtig sjov dag. Derfor har vi besluttet os for at give ALLE RULLINGER FRI ENTRÉ I HELE CORONAPERIODEN.

Når rullingerne kommer vil vi tage dem med ind på museet, vise dem rundt, fortælle om alt det spændende der sker. Almindelige mennesker kan jo ikke komme med i disse tider, men de kan følge med på Facebook og Instagram og se hvordan alle rullingerne hygger.

Rullinger

Skal din rulling også med?

Så aflever den i den sorte postkasse udenfor Trapholt. Så skal vi nok tage os godt af den og give den en herlig oplevelse. Put den lige i en pose hvis det nu regner, og har du lyst må du gerne skrive en lille hilsen også – men du behøver det ikke.

#rullingerpåtrapholt

Hvis du har lyst, kan du også lægge et billede på Facebook eller Instagram, så vi kan følge med i hvordan den bliver født, hvad det er for en rulling, om den har tøj eller noget andet sjovt på.

Brug hashtagget #rullingerpåtrapholt og @Trapholt  så kan vi nemmere finde den.

Vi glæder os til at byde velkommen til en masse sjove rullinger!

+
Klub Trapholt - for dig der vil støtte museet
Hvis du har lyst og mulighed for at støtte Trapholt, kan du blive medlem af Klub Trapholt og blive del af et fællesskab med interesse for design og kunst
Klub Trapholt