Trapholt åbent for rullinger under coronakrisen

SKAL DIN RULLING PÅ TRAPHOLT?

Det er jo coronatider og Trapholt er uden gæster – og det er trist. Vi har derfor henvendt os til rullingerne, og det viste sig at de er særdeles interesserede i at komme på Trapholt.  Vi havde en lille gruppe på besøg og de havde en rigtig sjov dag. Derfor har vi besluttet os for at give ALLE RULLINGER FRI ENTRÉ I HELE CORONAPERIODEN.

Når rullingerne kommer vil vi tage dem med ind på museet, vise dem rundt, fortælle om alt det spændende der sker. Almindelige mennesker kan jo ikke komme med i disse tider, men de kan følge med på Facebook og Instagram og se hvordan alle rullingerne hygger.

Rullinger

Skal din rulling også med?

Så aflever den i den sorte postkasse udenfor Trapholt. Så skal vi nok tage os godt af den og give den en herlig oplevelse. Put den lige i en pose hvis det nu regner, og har du lyst må du gerne skrive en lille hilsen også – men du behøver det ikke.

#rullingerpåtrapholt

Hvis du har lyst, kan du også lægge et billede på Facebook eller Instagram, så vi kan følge med i hvordan den bliver født, hvad det er for en rulling, om den har tøj eller noget andet sjovt på.

Brug hashtagget #rullingerpåtrapholt og @Trapholt  så kan vi nemmere finde den.

Vi glæder os til at byde velkommen til en masse sjove rullinger!

+
Klub Trapholt - for dig der vil støtte museet
Hvis du har lyst og mulighed for at støtte Trapholt, kan du blive medlem af klub Trapholt
Klub Trapholt