Tæt på Træer

Tæt på Træer er Trapholts kommende borgerinddragende projekt, der sætter fokus på klimaet og den stigende interesse for at komme tæt på naturen. Tæt på Træer bliver en kæmpe installation i form af en kunstig skov, som man kan gå ind i og opholde sig i. Skovens mange blade sys i patchwork af projektets deltagere.

Håndværket under dette projekt vil være patchwork, hvor deltagende borgere kommer til at arbejde sammen med kunstneren Tina Ratzer. Vil du være med i projektet kan du se frem til fælles naturvandringer ude i landskabet med naturvejledere i de syv trekantområdes kommuner sammen med de andre deltagende borgere. Her vil du kunne finde inspiration til, hvilket træ dit patchwork-design skal tage udgangspunkt i. Ligeledes afholdes der workshops med kunstneren Tina Ratzer og efterfølgende sy-aftener på bibliotekerne i de syv kommuner samt på Trapholt.

Installationen vil blive udstillet i flere byer under Trekantsområdets festuge og efterfølgende på Trapholt.

Gennemførelsen af projektet er bundet op på, at Trapholt modtager midler fra ansøgte fonde. Vi håber at modtage positive svar inden for den næste måned.

Vil du være med i projektet?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet, hvor vi her vil vi holde dig orienteret, om projektet bliver til noget, og i så fald, hvordan du kan tilmelde dig.

+
Nyheder til dig
Vil du være blandt de første til at høre om nye udstillinger, spændende aktiviteter og gode tilbud?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.