Tæt på Træer

Tæt på Træer

Online opstartsworkshop lørdag d. 30. januar 2020 kl. 11.00. Læs mere her

TÆT PÅ TRÆER sætter fokus på klimaet og den stigende interesse for at komme tæt på naturen. 30. januar lyder startskuddet for Trapholts næste store kunstprojekt, hvor vi skal skabe en kunstig skov i patchwork. I samarbejde med tekstilkunstner Tina Ratzer og naturvejledere bliver der mulighed for deltage med sit eget unikke patchwork, komme med på opdagelse i naturen samt lære at plantefarve selv.

Tæt på Træer bliver en kæmpe kunstinstallation i form af en kunstig skov, som man kan gå ind i og opholde sig i. Skovens mange blade sys i patchwork af projektets deltagere. Hver deltager bidrager med en patchworkblok, hvor motivet er et blad. Deltagerne bestemmer, hvilket individuelle blad de vil bringe til skoven og inviteres ved aflevering til at fortælle om bagrunden og historien for deres valg af blad.

Kunstner Tina Ratzer udarbejder en vejledning med bl.a. retningslinjer for størrelse på bidraget, mulige farvenuancer og patchworkvejledning til både begynder og den erfarne patchworker. Vejledningen vil være tilgængelig her på siden ved projektopstart.

Vil du være med i projektet?

Vil du være med i projektet kan du tilmelde dig via dette link.

TÆT PÅ TRÆER starter op den 30. januar 2021 med en virtuel opstartsworkshops. Her introducerer Tina Ratzer og Trapholt projektet. Efterfølgende vil der være virtuelle naturvandringer, patchwork- og plantefarvningsworkshops og andre online tiltag, hvor vi mødes på tværs af hele landet og deler gode tips, tricks og tanker omkring patchworkarbejdet, valg af blade og eventuelle naturoplevelser.

Har du ikke mulighed for at deltage i de virtuelle arrangementer, kan du sagtens være med i projektet alligevel. Alle interesserede kan få en patchworkvejledning, med opskrifter både til begynderen og den erfarne (nærmere info følger).

Facebook-gruppen

Bliv medlem af Facebook gruppen og del gode tips, tricks og tanker omkring patchworkarbejdet, valg af blade og eventuelle naturoplevelser.

Arrangementer online og fysiske

I løbet af projektet vil der være en masse arrangementer du kan deltage i. Du kan komme med når Trekantområdets Naturvejledere inviterer på virtuelle naturvandringer, og med på patchwork- og plantefarvningsworkshops og andre online tiltag, hvor vi mødes på tværs af hele landet og deler gode tips, tricks og tanker omkring patchworkarbejdet, valg af blade og eventuelle naturoplevelser.

Forventningen er, at vi i løbet af foråret også kan arrangere fysiske møder i samarbejde med Trekantområdets biblioteker og lokale kreative partnere, hvor deltagere kan mødes omkring deres patchworkbidrag og evt. samsyning heraf. Alt afvikles naturligvis i overensstemmelse med gældende corona-regler.

Denne side opdateres løbende med informationer om arrangementer – virtuelle som fysiske.

Tilmeld dig også nyhedsbrevet, hvis du vil holde dig orienteret om Trapholts aktiviteter og projektet.


Projektet arrangeres i samarbejde med Trekantområdets Festuge, Trekantsområdets naturvejledere, skoler og biblioteker, kreative foreninger og er støttet af Region Syddanmarks Kulturpulje.

 

+
Nyheder til dig
Vil du være blandt de første til at høre om nye udstillinger, spændende aktiviteter og gode tilbud?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.