Trapholt 10: Arne Jacobsen – Fremtidens hus

Kom med og se hvordan Arne Jacobsen tænkte, at vi ville bo i fremtiden.

Arne Jacobsen lavede Fremtidens hus i 1929 sammen med Flemming Lassen i forbindelse med en stor bygge- og boligudstilling i Forum. Fremtidens hus var et eksperiment, der viste hvad der kan lade sig gøre, når man ikke begrænser sig og hvad vi kan vente i fremtiden.
Fremtidens hus omtales ofte som Arne Jacobsens store gennembrud som arkitekt.

Klik her tirsdag 19. januar kl.10.00 og du er med 

I Trapholt 10 tager vi dig med på en 10 minutters museumstur hjemmefra – tirsdage og torsdage kl. 10. Vi præsenterer dig for et udvalgt designobjekt eller kunstværk og du får fortællingen om det.

Trapholt 10 er gratis og foregår online via Zoom, som du nemt tilgår via mobil, tablet eller computer.

 


Guide til Zoom

Klik på dette link når arrangementet går i gang og det vil åbne automatisk.

På mobil/IPad
Hent inden arrangementet appen ‘ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play.
Klik på ovenstående link når arrangementet går i gang og det vil åbne automatisk.

Virker dette ikke? Åben Zoom appen på din telefon eller iPad, tryk på knappen ‘Join a meeting’ og skriv tallene: 880 1525 6853
Den vil nu bede om en kode (Meeting Passcode), som er: 860716

På computer
Klik på linket. Herefter åbner din browser, og spørger om du vil deltage via den installerede app eller via din browser.
Ønsker du at downloade programmet på din computer, skal du klikke på ’Download & run Zoom’. Ønsker du ikke at downloade programmet, klik på ’join from your browser’

Du bestemmer selv om du vil have kamera på eller ej, men vi anbefaler kamera, så vi kan se hinanden. Tryk på ”speakerview” oppe i højre hjørne, så er skærmbilledet bedst på pc. På mobil/iPad swiper du mellem skærmvisninger. Tag gerne hovedtelefoner på for den bedste lyd.