Trapholt 10: Børge Mogensen “Folkestolen”

Børge Mogensen have en livslang ambition om at skabe enkle og funktionelle møbler, der kunne berige hverdagslivet – både i hjemmet og i det offentlige rum.

Folkestolen blev i 1947 designet af Børge Mogensen og på baggrund af stolens enkelthed og alsidighed, fik stolen navnet Folkestolen. Stolens design er tidsløst og er lige så relevant i dag, som dengang den kom på markedet, for mere end 70 år siden. Stolen er den mest solgte af træstole i Danmark, hvilket også vidner om stolens popularitet i blandt den danske befolkning.

Kom med når formidlingsansvarlig på Trapholt Karen Bech fortæller om Børge Mogensens visioner med hans design.

Deltag ved at klikke her 
Torsdag den 11.02.21 kl. 10.00

https://us02web.zoom.us/j/88015256853?pwd=NmdjWW1nY3dWNWVTL0s3dWNNaXh3dz09
Meeting ID: 880 1525 6853
Passcode: 860716

I Trapholt 10 tager vi dig med på en 10 minutters museumstur hjemmefra – tirsdage og torsdage kl. 10. Vi præsenterer dig for et udvalgt designobjekt eller kunstværk og du får fortællingen om det.

Trapholt 10 er gratis og foregår online via Zoom, som du nemt tilgår via mobil, tablet eller computer.


Guide til Zoom

På mobil/IPad
Hent inden arrangementet appen ‘ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play.
Klik på ovenstående link når arrangementet går i gang og det vil åbne automatisk.

Virker dette ikke? Åben Zoom appen på din telefon eller iPad, tryk på knappen ‘Join a meeting’ og skriv tallene: 880 1525 6853
Den vil nu bede om en kode (Meeting Passcode), som er: 860716

På computer
Klik på linket. Herefter åbner din browser, og spørger om du vil deltage via den installerede app eller via din browser.
Ønsker du at downloade programmet på din computer, skal du klikke på ’Download & run Zoom’. Ønsker du ikke at downloade programmet, klik på ’join from your browser’

Du bestemmer selv om du vil have kamera på eller ej, men vi anbefaler kamera, så vi kan se hinanden. Tryk på ”speakerview” oppe i højre hjørne, så er skærmbilledet bedst på pc. På mobil/iPad swiper du mellem skærmvisninger. Tag gerne hovedtelefoner på for den bedste lyd.