Trapholt 10: Myren

Historien om en stor stol, opkaldt efter et lille dyr

Historien om Myren er historien om Arne Jacobsens første populære skalstol. Arne Jacobsen lavede Myren i 1952 og den blev først introduceret i Novo Nordisks kantine. Stolen har fået sit navn efter skallen, der med sin usædvanlige form skiller sig ud fra mange andre stole og var oprindeligt med tre ben.

Klik her tirsdag 21. januar kl.10.00 og du er med 

I Trapholt 10 tager vi dig med på en 10 minutters museumstur hjemmefra – tirsdage og torsdage kl. 10. Vi præsenterer dig for et udvalgt designobjekt eller kunstværk og du får fortællingen om det.

Trapholt 10 er gratis og foregår online via Zoom, som du nemt tilgår via mobil, tablet eller computer.

 


Guide til Zoom

Klik på dette link når arrangementet går i gang og det vil åbne automatisk.

På mobil/IPad
Hent inden arrangementet appen ‘ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play.
Klik på ovenstående link når arrangementet går i gang og det vil åbne automatisk.

Virker dette ikke? Åben Zoom appen på din telefon eller iPad, tryk på knappen ‘Join a meeting’ og skriv tallene: 880 1525 6853
Den vil nu bede om en kode (Meeting Passcode), som er: 860716

På computer
Klik på linket. Herefter åbner din browser, og spørger om du vil deltage via den installerede app eller via din browser.
Ønsker du at downloade programmet på din computer, skal du klikke på ’Download & run Zoom’. Ønsker du ikke at downloade programmet, klik på ’join from your browser’

Du bestemmer selv om du vil have kamera på eller ej, men vi anbefaler kamera, så vi kan se hinanden. Tryk på ”speakerview” oppe i højre hjørne, så er skærmbilledet bedst på pc. På mobil/iPad swiper du mellem skærmvisninger. Tag gerne hovedtelefoner på for den bedste lyd.