Trapholt Collect 2023

Hvert år erhverver og modtager Trapholt nye, interessante og inddragende værker til museets samling af moderne kunst, kunsthåndværk og design. Med Trapholt Collect 2023 præsenteres de værker, som er blevet en del af museets samling i løbet af det forgangne år med forbindelser til Trapholts eksisterende samling, der råder over kunst, design og kunsthåndværk fra det 20 århundrede og til samtiden.

 

Maleriske sansninger

Trapholt har et skærpet fokus på maleriets sanselige og erfaringsmæssige potentiale i samtiden som særegen kunstform. I Trapholts samling afspejler malerisamlingen en stor spændvidde inden for den abstrakte, konkrete og figurative kunsthistorie. I dag har museet et øget fokus på kunst, der appellerer nærværende og sanseligt til os – kunst, der rører og bevæger os både fysisk og mentalt.

Oplev værker af blandt andre Anne Torpe, Jes Fomsgaard, Malene Landgreen, Louise Hindsgavl, Kaspar Bonnén og Søren Martinsen. Få også et gensyn med det fællesskabte værk Dataspejlet af Astrid Skibsted.

Værk: Malene Landgreen, Rhythm, 2021
Foto: Malene Landgreen & 2112

Trapholt Collect 2023 er støttet af Ny Carlsbergfondet, Beckett Fonden, ARoS samt Lisbeth og Hans Ravn og Christian Ojgaard.