Trapholt zoomer ind: Arne Jacobsens rådhus i Rødovre

Rødovre er det rene “Arne Jacobsen land”. Han tegnede både rådhuset, biblioteket, Nyager Skole og boligbebyggelser. I dette online arrangement vil museumsdirektør Karen Grøn, med afsæt i Trapholts udstilling om Arne Jacobsen, tale med borgmesteren i Rødovre Britt Jensen.

Britt Jensen vil vise os rundt i Rødovres markante rådhus og fortælle om hvordan det fungerer i dag. Rødovre rådhus stod færdigt i 1956, og emmer af modernisme med en tre etagers facade med “curtain-walls” i metal og glas. Indvendigt skabte Arne et trippelhøjt trapperum med en markant to-løbstrappe ophængt fra loftet. Rådhuset var gennemarbejdet fra ende til anden og havde en detaljeret møbleringsplan og Arnes særlige farvepalet. I rådhussalen dominerer et 6×2,35 meter eksplosivt maleri af Preben Hornung, som fungerer som kontrast og baggrund for rummets stramme buer af borde og skalstole.

Arrangementet foregår via Zoom.

Deltag ved at klikke her

Tirsdag den 16. marts kl. 16

Skriv disse koder ned på et papir, så du har dem ved hånden:

Meeting ID: 819 5630 9727
Passcode: 132055

Omvisningen finder sted online via Zoom. Se guiden herunder. Tag gerne hovedtelefoner på for den bedste lyd.


Guide til Zoom

Zoom på din mobil eller tablet

Hent inden arrangementet appen ‘ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play.

Klik på ovenstående link når arrangementet går i gang og det vil åbne automatisk.

Virker dette ikke? Åben Zoom appen på din telefon eller iPad, tryk på knappen ‘Join a meeting’ og skriv tallene: 819 5630 9727
Den vil nu bede om en kode (Meeting Passcode), som er: 132055

Zoom på din computer

Klik på linket. Herefter åbner din browser, og spørger om du vil deltage via den installerede app eller via din browser.

Ønsker du at downloade programmet på din computer, skal du klikke på ’Download & run Zoom’. Ønsker du ikke at downloade programmet, klik på ’join from your browser’

Beder den om en kode (Meeting Passcode) så skriv følgende: 132055

Du bestemmer selv om du vil have kamera på eller ej, men vi anbefaler kamera, så vi kan se hinanden. Tryk på ”speakerview” oppe i højre hjørne, så er skærmbilledet bedst på pc. På mobil/iPad swiper du mellem skærmvisninger.