Trapholt zoomer ind: Besøg Arne Jacobsens rådhus i Aarhus

Trapholts udstilling om Arne Jacobsen tager på udflugt. Kom med når vi besøger Arne Jacobsens legendariske rådhus i Aarhus fra 1942, som han lige nåede at afslutte inden han måtte flygte til Sverige i 1943. Borgmester Jacob Bundsgaard giver en personlig rundvisning i rådhuset, og vi får et eksklusivt kig ind i både byrådssal og borgmesterkontoret. Undervejs vil vi tale om hvordan det er at arbejde i disse legendariske arkitektoniske rammer og vi kommer ikke udenom en snak om skandalerne om både rådhustårnet og det monumentale maleri af Thorvald Hagedorn-Olsen i forhallen.

Arrangementet foregår via Zoom.

Deltag ved at klikke her

Onsdag den 3. marts kl. 16

Skriv disse koder ned på et papir, så du har dem ved hånden:

Meeting ID: 835 9362 0175

Passcode: 109921

Omvisningen finder sted online via Zoom. Se guiden herunder. Tag gerne hovedtelefoner på for den bedste lyd.


Guide til Zoom

Zoom på din mobil eller tablet

Hent inden arrangementet appen ‘ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play.

Klik på ovenstående link når arrangementet går i gang og det vil åbne automatisk.

Virker dette ikke? Åben Zoom appen på din telefon eller iPad, tryk på knappen ‘Join a meeting’ og skriv tallene: 835 9362 0175

Den vil nu bede om en kode (Meeting Passcode), som er: 109921

Zoom på din computer

Klik på linket. Herefter åbner din browser, og spørger om du vil deltage via den installerede app eller via din browser.

Ønsker du at downloade programmet på din computer, skal du klikke på ’Download & run Zoom’. Ønsker du ikke at downloade programmet, klik på ’join from your browser’

Beder den om en kode (Meeting Passcode) så skriv følgende: 109921

Du bestemmer selv om du vil have kamera på eller ej, men vi anbefaler kamera, så vi kan se hinanden. Tryk på ”speakerview” oppe i højre hjørne, så er skærmbilledet bedst på pc. På mobil/iPad swiper du mellem skærmvisninger.