TRAPHOLT ZOOMER IND PÅ ANETTE HARBOE FLENSBURG

Du er inviteret med til at møde kunstner Anette Harboe Flensburg, der i samtale med museumsdirektør Karen Grøn blandt andet vil tale om sine fremtidige projekter. Og ikke nok med det, vil Anette invitere dig ind i sit atelier. Her vil du have mulighed for at få et unikt indblik i arbejdet bag hendes kunstneriske verden af mennesketomme rum fuld af farverige illusioner og dybder.

Samtalen vil foregå virtuelt den 25. november kl. 17.00-17.20.

Anette Harboe Flensburg udstiller netop nu på Trapholt. Hendes udstilling: In Company with No-one kan opleves frem til den 03. januar 2021.

Deltag ved at klikke her 
Onsdag den 25. november kl. 17.00.

Omvisningen finder sted online via ZOOM. Find en guide til ZOOM nederst på siden. Tag gerne hovedtelefoner på for den bedste lyd.

 

Guide til Zoom

ZOOM PÅ MOBILEN/ IPAD

Hent inden arrangementet appen ‘ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play.

Klik på ovenstående link når arrangementet går i gang og det vil åbne automatisk.

ZOOM PÅ COMPUTEREN

Klik på linket. Herefter åbner din browser, og spørger om du vil deltage via den installerede app eller via din browser.

Ønsker du at downloade programmet på din computer, skal du klikke på ’Download & run Zoom’. Ønsker du ikke at downloade programmet, klik på ’join from your browser’

 

Du bestemmer selv om du vil have kamera på eller ej, men vi anbefaler kamera, så vi kan se hinanden. Tryk på ”speakerview” oppe i højre hjørne, så er skærmbilledet bedst på pc. På mobil/iPad swiper du mellem skærmvisninger.