Virtuel Nytårskur for Klub Trapholt

Virtuel Nytårskur, ferniseringsomvisning og mød Mie Mørkeberg – for Klub Trapholt medlemmer

Onsdag d. 20.1.21
Kl. 17: Virtuel Nytårskur for Klub Trapholt

Museumsdirektør Karen Grøn vil virtuelt, via zoom, tage jer Klub Trapholt medlemmer med gennem året der gik og lave en sjov virtuel gaveudlodning (hav dit medlemskort ved hånden). Så sæt dig godt tilrette derhjemme med et glas champagne og lad dig underholde. De heldige vindere kan hente gaverne i designbutikken de efterfølgende dage.

Klik på dette link når arrangementet går i gang.
Meeting id: 839 0601 4770
Meeting Passcode: 577893

Se guide til Zoom herunder

 


 

Guide til brug af Zoom til nytårskur

Klik på dette link når arrangementet går i gang og det vil åbne automatisk.

På mobil/IPad
Hent inden arrangementet appen ‘ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play.
Klik på ovenstående link når arrangementet går i gang og det vil åbne automatisk.

Virker dette ikke? Åben Zoom appen på din telefon eller iPad, tryk på knappen ‘Join a meeting’ og skriv tallene: 839 0601 4770
Den vil nu bede om en kode (Meeting Passcode), som er: 577893

På computer
Klik på linket. Herefter åbner din browser, og spørger om du vil deltage via den installerede app eller via din browser.
Ønsker du at downloade programmet på din computer, skal du klikke på ’Download & run Zoom’. Ønsker du ikke at downloade programmet, klik på ’join from your browser’

Du bestemmer selv om du vil have kamera på eller ej, men vi anbefaler kamera, så vi kan se hinanden. Tryk på ”speakerview” oppe i højre hjørne, så er skærmbilledet bedst på pc. På mobil/iPad swiper du mellem skærmvisninger. Tag gerne hovedtelefoner på for den bedste lyd.

 


Goodiebag- udsolgt

Særligt til begivenheden har vi lavet en goodiebag til jer. Goodiebagen vil vi – sammen og i løbet af nytårskuren – åbne og nyde. Du kan afhente goodiebagen ude foran Trapholts hoveddør.  Der kan afhentes én goodiebag pr. medlemskab og der er et begrænset antal. Det er ikke en forudsætning for at deltage at man har goodiebagen. Den er et supplement og vi er klar over at ikke alle vil have mulighed for at hente den.

Bemærk: vi anbefaler at man kommer én og henter goodiebagen. Medbring din voucher udprintet og hold to meters afstand. Trapholt står klar med goodiebagen ude foran hoveddøren og vil sørge for afstand, sprit og ingen kontakt.

 

Udskudt / Kl. 18: Virtuel Ferniseringsomvisning

Mød kunstner Mie Mørkeberg i samtale med Karen Grøn, når de viser rundt i udstillingen Kryptomania og blandt andet fortæller om Mørkebergs kryptomaniske univers, værkerne og hvor hun får inspiration fra. Oplev også de nye værker i Trapholts samling i Trapholt Collect. Det foregår live på Trapholts Facebook side. Læs mere her på Facebook begivenheden her.

Udskudt / Torsdag den 21.1.21
Oplev udstillingen Kryptomania på Trapholt

Kom på Trapholt og oplev Mie Mørkebergs udstilling Kryptomania i små grupper. Mie Mørkeberg vil selv være til stede sammen med museumsdirektør Karen Grøn. Der er et begrænset antal pladser og tilbydes kun til Klub Trapholt medlemmer. Vælg mellem kl. 10.15 eller 11.15.
Tilmeld dig via dette link