We are Weaving – Vejle, Spinderihallerne

Udforsk vævning og design denne sommer under kyndig vejledning af de to internationalt anerkendte tekstildesignere Rosa Tolnov Clausen og Levon Kafafian. Skab dit helt eget væveprojekt og diskuter bæredygtighed, identitet og fremtid i fællesskab med andre kreative unge mennesker.

I et samarbejde med Trapholt afholder tekstildesignerne Levon Kafafian (USA) og Rosa Tolnov Clausen (DK) denne sommer væveworkshops af én uges varighed i seks byer i Trekantområdet (Kolding, Vejen, Grindsted, Vejle, Fredericia og Haderslev). Workshoppene er designet som et ugeprogram for unge mellem 15-25 år, der mødes hver eftermiddag (kl. 11-14) i en uge. Kom og vær en del af en verden inden for håndværket vævning, design og kunstnerisk praksis.

 

Det intense forløb eller drop-in

Kom og vær en del af en verden inden for håndværket vævning, design og kunstnerisk Du kan deltage i et intenst forløb af en uges varighed, eller bare kigge forbi når du har tid.

 

Det intense forløb

Fra klokken 11-14 kan du tage del i en intens workshop, der løber over en uge. I den intense workshop får du mulighed for at få indblik i tekstil-designprocessen. I den første halvdel af ugen introducerer Levon og Rosa forskellige konceptuelle og tekniske tilgange til tekstil design. I den anden halvdel af ugen vil du designe og skabe dit helt eget projekt. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. Tilmeld dig her.

 

Drop-in workshops

Mellem klokken 14-17 er værkstedet åbent for dig, der gerne vil prøve at væve eller som bare vil hænge ud i det kreative univers. Du kan komme forbi en enkelt dag eller flere dage, det er helt op til dig. I dette tidsrum kan du, der er nysgerrig og har lyst få et indblik i vævning lave et mindre, hurtigt projekt, der ikke tager mere end et par timer. De, der deltager i den intense del af workshoppen, kan blive og arbejde og/eller hænge ud resten af eftermiddagen indtil kl. 17, som de har lyst.

 

Det er gratis at deltage, dog kræver de intense forløb tilmelding. 

 

Tilmeld dig her.

 

Adresse

Vejle, Spinderihallerne

Spinderigade 11

7100 Vejle