Hold dit møde i Blå Stue

Blå Stue

Blå Stue er et hyggeligt mødelokale med plads til 10-12 personer. Ved siden af lokalet er der et grupperum, som kan benyttes til workshops, gruppearbejde eller lignende.

Mødedeltagerne indleder programmet med vælge hver sin egen designstol. Vil du sidde behageligt, blødt, rankt, på et bestemt materiale eller sende et særligt signal med dit valg? En god optakt og icebreaker inden arbejdet går i gang – eller et afbræk i mødet.

Hold en kunstpause undervejs, find inspiration og skæve vinkler i værkerne på museet eller tag en walk and talk i parken. I kan også kombinere mødet med en omvisning i museets udstillinger – eller med en middag i caféen på en onsdag aften, hvor museet er længe åbent.

Kapacitet og udstyr

​Både Blå Stue og grupperum er placeret på balkonen over Café Gustav Lind. Vær opmærksom på, at der ikke er elevator til balkonen.

Værelset er udstyret med et bord og 12 siddepladser. Bordet kan deles på midten. I grupperummet er der ligeledes plads til 12 personer.​

Der er adgang til projektor, lærred, wifi samt flipover, papir, kuglepenne mv.

Forplejning

Café Gustav Lind tilbyder mødeforplejning i forbindelse med leje af lokalet. Kontakt Gustav Lind på telefon 41418099 eller trapholt@gustavlind.dk – eller noter det på din bookingforespørgsel.

Parkering

Der er gratis parkering på museets store p-plads lige ved hovedindgangen. Vær opmærksom på, at parkeringspladsen aflåses uden for museets åbningstid. Såfremt man ønsker at gå en tur i parken efter lukketid, kan man parkere på de skrå p-pladser uden for området.

Pris

Første time: 1000 kr. (momsfrit)
Følgende timer: 300 kr. (momsfrit)
Hel dag (kl. 10-17): 2.500 kr. (momsfrit)

Priserne skal tillægges entré til museet.

Skal lokalet benyttes udenfor museets åbningstid, beregnes tillæg for vagtpersonale. Kontakt booking@trapholt.dk for nærmere oplysninger.

Er din virksomhed medlem af Trapholt Erhvervsklub eller Trapholt Art Works gælder særlige priser og fordele. Kontakt Anne Schjødt Andersen på ianne@trapholt.dk.

Booking

Send forespørgsel om lokalet på formularen her.

Du er også velkommen til at kontakte Trapholt på booking@trapholt.dk eller telefon 76 30 05 30 og hør mere om mulighederne.